Jump to content

Samsung Galaxy A73 se lasă admirat în noi imagini; Aflăm specificaţii (cameră de 108 MP la bord) şi cât va costa


A I i n
 Share

Recommended Posts

<b>Samsung Galaxy A73 se lasă admirat în noi imagini; Aflăm specificaţii (cameră de 108 MP la bord) şi cât va costa</b>Poate cel mai interesant telefon din seria Galaxy A din 2022 este Samsung Galaxy A73, care a mai scăpat până acum, alături de Galaxy A33 şi A53. E cel mai interesant pentru că aduce în sfârşit camera de 108 MP pe un terminal midrange

 

Poate cel mai interesant telefon din seria Galaxy A din 2022 este Samsung Galaxy A73, care a mai scăpat până acum, alături de Galaxy A33 şi A53. E cel mai interesant pentru că aduce în sfârşit camera de 108 MP pe un terminal midrange Samsung. Am mai văzut randări acum două săptămâni, iar acum OnLeaks revine cu noi randări CAD care coroborează designul propus în noiembrie.

 

Samsung Galaxy A73

 

Avem de-a face cu un telefon cu ecran de 6.7 inch AMOLED Full HD+, cu orificiu centrat în zona de sus pentru camera selfie. Nu ştim rezoluţia sa, dar aş paria pe un senzor de 32 MP. Cititorul de amprente se află în ecran, iar sursa afirmă că ecranul are refresh rate de 90 Hz, deşi o altă scăpare indica mai degrabă spre 120 Hz.

 

Samsung Galaxy A73

 

În spate găsim o cameră quad cu senzor principal de 108 MP, în vreme ce restul camerelor rămân în ceaţă. Putem specula totuşi cu privire la o cameră de 12 MP sau 13 MP ultrawide sau una telephoto cu aceeaşi rezoluţie, plus una Macro şi una Bokeh de câte 5 MP. La interiorul lui Galaxy A73 s-ar afla un CPU Snapdragon 750, deşi sincer mă aştept mai degrabă la un Snapdragon 778, alături de 8 GB RAM şi 128 GB stocare. E şi un leak care aduce în discuţie o versiune Light de Exynos 2200 cu GPU AMD la bord, dar sunt şanse mici să se concretizeze.

 

Samsung Galaxy A73

 

Nou venitul va aduce şi Android 12 şi One UI 4.0, dar şi o baterie de 5000 mAh, care se va încărca la 33W. Toate acestea se vor găsi într-un corp de 7.6 mm în grosime, care ajunge la 9.3 mm cu tot cu protuberanţa camerei. Corpul rămâne fabricat din plastic şi are certificare IP67. Aşteptăm şi difuzoare stereo la bord, slot microSD, dar nu şi jack audio. 

 

Galaxy A73 va fi vândut pe auriu şi negru şi va costa în jur de 390 euro. Cel mai surprinzător e că sursa afirmă că produsul se va găsi deja la vânzare în India din această lună chiar.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.