Jump to content

Xiaomi 12 are fotografiat panoul spate și descoperim cum arată modulul foto; Avem și o randare concept


Alexandru M. Nicolae
 Share

Recommended Posts

Xiaomi 12

 

Pregătirile până la debutul lui Xiaomi 12 sunt pe ultima sută de metri și vă reamintesc faptul că evenimentul de lansare ar fi programat pe data de 12 decembrie (deși s-a vehiculat și data de 28 decembrie), atunci când vom vedea o întreagă serie de terminale care va include și un Xiaomi 12X, respectiv un Xiaomi 12 Pro. În așteptarea evenimentului cu pricina avem astăzi un nou leak sub forma unei fotografii care reprezintă panoul spate destinat variantei vanilla din acest trio.

Pe seama fotografiei de mai sus, leaker-ul Digital Chat Station a creat și randarea pe care o vedem integrată aici, modulul foto cu pricina având un vibe de Xiaomi 10T/10T Pro. Vedem o cameră principală generoasă în zona superioară, iar mai jos alte două camere care ar putea fi cele telephoto, respectiv ultra-wide. De asemenea, avem bliț-ul dual-LED chiar lângă și orificiul pentru microfon.

Alte detalii scoase la iveală de această fotografie/randare constă în marginile laterale ușor curbate ale panoului din spate, care va ajuta la un grip mai bun. Nu este însă clar dacă vom avea ecran curbat pe varianta vanilla Xiaomi 12 sau se va merge pe unul plat. Rămâne de văzut acum când exact are loc lansarea. Să fie 12.12 sau 28.12? Ne convingem curând!

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.