Jump to content

Pancu a găsit minusul lui Dan Petrescu: "Este singurul lucru pe care nu-l văd bine la națională"


MS13 Huski
 Share

Recommended Posts

                                                                            FOTBAL:CFR CLUJ-AZ ALKMAAR, UEFA CONFERENCE LEAGUE (21.10.2021)

Antrenorul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu, ar putea prelua echipa națională la finalul acestui an, fiind în negocieri cu FRF.

 

Fostul mare atacant Daniel Pancu (44 de ani) este de părere că Dan Petrescu este alegerea perfectă în acest moment. Singurul minus pe care l-a găsit Daniel Pancu îl reprezintă numărul mare de antrenamente pe care îl impune Petrescu la echipele sale:

"Dan Petrescu e calificat la toate lucrurile. Începând cu cariera de jucător la echipa națională, apoi a câștigat campionate. În plus, e cam singurul, cred și cu Șumudică, care a eliminat echipe din Vest în cupele europene în ultimul timp.

Singurul lucru în care nu-l văd bine e cu trei antrenamente la echipa națională, apoi meci. Dar e super calificat la toate capitolele", a spus Pancu, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

 

Dan Petrescu amână răspunsul pentru FRF

 

La finalul partidei Chindia Târgoviște – CFR Cluj, scor 0-1, Dan Petrescu a declarat că nu a discutat cu patronul CFR-ului despre oferta de a prelua echipa națională.

Dan Petrescu (53 de ani) a câștigat trei titluri consecutive cu CFR Cluj, între 2018 și 2020.

"Lumea zice ce vrea, e democrație. Respect orice declarație. Dacă nu se ajunge la jigniri, eu respect orice declarații. Nu am vorbit cu patronul echipei despre oferta FRF, mă țin de cuvânt, o să vorbesc cu el după ultimul meci.

Mai avem trei meciuri în campionat și unul în Conference League. Eu vreau să mă concentrez la munca de aici, mă cunoașteți, sunt profesionist 100%. Nu vreau să mă gândesc la altceva, mă gândesc doar la CFR Cluj", a spus Dan Petrescu.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.