Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Gabi Tamaș, declarație "marcă înregistrată" după ce a marcat în U Craiova 1948 - FC Voluntari


MS13 Huski
 Share

Recommended Posts

                                                                 tamas

Gabi Tamaș (38 de ani) a deschis scorul pentru FC Voluntari în meciul cu FC U Craiova 1948, scor 2-0, iar după meci a avut un discurs echilibrat.

 

Gabi Tamaș, declarație "marcă înregistrată" după ce a marcat în U Craiova 1948 - FC Voluntari

 

Tamaș a marcat pentru prima oară în tricoul celor de la FC Voluntari, iar la flash-interviu a spus că încearcă să marcheze numai în meciurile importante:

"Suntem fericiți că am câștigat, a fost un meci dificil, cu o echipă bună, s-au închis foarte bine în prima repriză. Nu ne-am pierdut calmul și ne bucurăm că am luat toate punctele. Eu înscriu numai în meciurile importante! Noi ne facem treaba, obiectivul nostru este să nu mai avem emoții așa cum am avut în anii trecuți.

Vom trage linie la finalul campionatului, vom vedea unde suntem. Ne merge bine, noi intrăm pe teren să nu pierdem.

Nu ne interesează ce se întâmplă cu CFR sau cu alte echipe. Nu putem spune acum că este cel mai bun sezon din istoria Voluntariului, vom vedea la final", a spus Tamaș, după victoria cu FC U Craiova 1948.

 

În urma acestui rezultat, FC Voluntari se clasează pe podiumul Ligii 1. Echipa pregătită de Liviu Ciobotariu este pe locul 3, cu 32 de puncte după primele 18 etape.

De partea cealaltă, U Craiova rămâne pe ultimele locuri ale primului eșalon. Formația din Bănie este pe locul 14, cu doar 15 puncte adunate.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.