Jump to content

Liviu Ciobotariu a dezvăluit cum a glumit cu Gabi Tamaș după primul său gol în acest sezon


MS13 Huski
 Share

Recommended Posts

                                                                       ciobotariu

FC Voluntari a obținut o victorie în deplasare contra lui U Craiova 1948, 2-0, în cadrul etapei cu numărul 18 din Liga 1. 

 

Ilfovenii și-au creat ocazii încă din primele minute ale partidei, dar golurile au venit abia pe final, în minutul 77 și 81, fiind semnate de Gabriel Tamaș și Ion Gheorghe. 

 

Liviu Ciobotariu și-a felicitat elevii după victoria cu U Craiova 1948

 

La flash-interviul de după meci, antrenorul lui FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, a ținut să-și felicite elevii după cele trei puncte obținute. Mai mult, tehnicianul nu a uitat să laude și jocul făcut de băieții omologului său, Eugen Trică. 

"Am întâlnit o echipă bună, cu calitate la mijlocul terenului. Mă bucur că am reușit să câștigăm, a fost un meci foarte greu, puteam să închidem jocul în prima repriză, după care a venit cornerul și Gabi Tamaș ne-a scapăt puțin de emoții.

Nu analizez eu echipa Craiova, vorbesc de echipa mea. Vreau să vă spun că ne-au pus probleme în diferite rânduri, dar noi avem o echipă matură, echilibrată. Am avut și șansă, la 0-0 Campagno a avut o ocazie uriașă, putea deschide scorul, dar îmi felicit jucătorii pentru victorie. Au muncit, au alergat și iată că am reușit să câștigam astăzi", a declarat antrenorul. 

 

Liviu Ciobotariu a glumit cu Gabriel Tamaș la finalul meciului 

 

Primul gol al ilfovenilor a fost marcat chiar de către căpitanul echipei, Gabriel Tamaș. Pentru fundaș a fost prima reușită în acest sezon, iar Ciobotariu a dezvăluit și un dialog amical avut cu elevul său la scurt timp după fluierul final. 

"Am mai declarat că este rodul muncii noastre și adunăm ceea ce realizăm zi de zi la antrenament. Suntem într-o formă bună, important e să ne menținem ritmul, asta am discutat și cu jucătorii înainte de meci.

Suntem într-o situație bună și trebuie să profităm de acest lucru. Jucăm bine, suntem bine organizați în defensivă, avem jucători de calitate în atac. Astăzi am deschis scorul dintr-o fază fixă, le lucrăm și pe ele la antrenament.

Chiar vorbeam cu Tamaș, i-am zis că m-a lăsat să-l aștept 17 meciuri să dea gol din fază fixă. Iar după meci mi-a zis că trebuia să ne scoată la meciul ăsta, că aveam emoții", a mai adăugat tehnicianul ilfovenilor.

 

sursa

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.