Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Real Madrid, gata să facă un transfer surprinzător. Ce jucător de la Manchester United este dorit de "galactici"


MS13 Huski
 Share

Recommended Posts

                                                          Manchester United v Villarreal - UEFA Champions League

Conducerea lui Real Madrid deja se gândește la următoare perioadă de transferuri, iar ultimul nume apărut pe lista "galacticilor" este unul suprinzător.

 

Chiar dacă sunt pe primul loc în La Liga și reușesc să aibă un sezon foarte bun, cei de la Real Madrid nu se culcă pe o ureche și încearcă să caute soluții pentru a-și îmbunătăți echipa.

 

Jesse Lingard, dorit de Real Madrid

 

Jesse Lingard, mijlocașul ofensiv al celor de la Manchester United, mai are contract cu gruparea engleză până în vara anului 2022.

Acesta ar fi una dintre posibilele ținte ale lui Real Madrid, anunță presa, mai ales că transferul său nu ar costa nimic.

În actuala stagiune, Lingard are doar 11 meciuri pentru Manchester United, iar pe lângă Real Madrid, West Ham sau Newcastle United s-au arătat foarte interesate de serviciile mijlocașului ofensiv.

 

Newcastle vrea și 4 jucători de la Manchester United

 

Ciro Immobile (31 de ani, Lazio), Mauro Icardi (28 de ani, PSG), Philippe Coutinho (29 de ani, FC Barcelona) și Kalidou Koulibaly (30 de ani, Napoli) ar fi primele 4 ținte ale lui Newcastle, însă presa din Anglia scrie că gruparea de pe St James' Park are pe lista de transferuri și 4 jucători de la Manchester United.

Anthony Martial, Eric Bailly, Jesse Lingard și Donny van de Beek sunt doriți la Newcastle, scrie The Mirror, care anunță că negocierile se vor purta în luna ianuarie.

BBC scrie că noul acționariat al clubului vrea să investească circa 200 de milioane de euro în următoarea perioadă de mercato. 

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.