Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

De ce ezită Dembele să-și prelungească acordul cu Barcelona și ce l-a deranjat. Echipa care-i "face cu ochiul"


MS13 Huski
 Share

Recommended Posts

                                                              ESP: Real Madrid-FC Barcelona La Liga Santander.

După ce se plângeau că Ousmane Dembele se accidentează prea des, cei de la Barcelona vor acum să-i prelungească acordul.

 

De ce ezită Dembele să-și prelungească acordul cu Barcelona

 

Însă francezul ezită să semneze pentru că are de unde alege, atunci când vine vorba de oferte. Potrivit publicației 90min, după Newcastle, a apărut pe fir și Tottenham, iar mijlocașul ofensiv în vârstă de 24 de ani se mai gândește.

Barcelona îl vrea încontinuare pe Dembele, dar îi propune o ofertă diferită, în sensul de a fi plătit în funcție de cât joacă. Exact acest aspect l-a făcut pe Dembele să ezite semnarea.

În plus, el ar putea primi o sumă consistentă la semnătură dacă se transferă liber de contract, iar asta se va întâmpla pe 30 iunie 2022, când actualul acord expiră.

Cei de la Barcelona i-au și fixat un termen pentru a da răspunsul final. Catalanii ar vrea să parafeze noua înțelegere până pe 15 decembrie, mai ales după ce au auzit că apropiații și consilierii jucătorului l-ar fi sfătuit să tot amâne discuțiile până la momentul când va intra în ultimele 6 luni de contract, când negocierile s-ar putea purta altfel.

 

Dembele, dorit de Tottenham

 

Directorul sportiv al celor de la Tottenham, Fabio Paratici, îl dorea pe Dembele de mult timp, de când actualul oficial al lui Spurs era la Juventus. Acum ar avea șansa să-l aducă, datorită forței financiare a echipei antrenate de Conte.

În plus, Dembele este văzut drept o piesă importantă în sistemul 3-4-3, impus de Conte.

Pe lângă asta, cei de la Tottenham nu uită de un episod din 2017, când Dembele, care juca atunci la Dortmund, a postat pe Instagram o fotografie cu el îmbrăcat în șortul lui Spurs.

50 de milioane de euro este cota de piață a lui Ousmane Dembele, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

Dembele este cel mai scump transfer din istoria Barcelonei, la egalitate cu Coutinho. Fiecare a costat câte 135 de milioane de euro.

În acest sezon, Dembele a jucat doar în 3 meciuri oficiale pentru Barcelona.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.