Jump to content

Ultimatum pentru Ousmane Dembele! FC Barcelona i-a oferit o singură opțiune jucătorului transferat pentru 135 milioane €


MS13 Huski
 Share

Recommended Posts

                                                                              Barcelona v Betis - LaLiga Santander - Camp Nou Stadium

Ousmane Dembele (24 de ani) încearcă să redevină un om de bază pentru FC Barcelona în mandatul lui Xavi Hernandez, dar conducerea clubului i-a oferit un termen limită pentru a semna prelungirea contractului.

 

Internaționalul francez trebuie să semneze un nou contract cu FC Barcelona până pe 31 decembrie, altfel va fi trecut pe linie moartă și scos la vânzare în perioada de mercato din ianuarie. Dembele mai are contract cu FC Barcelona până pe 30 iunie 2022, iar agentul său a ignorat până acum propunerile catalanilor.

Publicația Sport anunță că FC Barcelona a pus piciorul în prag. Dembele a fost transferat în 2017 de la Borussia Dortmund, pentru 135 de milioane de euro, însă acum ar putea fi vândut la un preț mult mai mic. Dacă Dembele și agentul său vor refuza ultima propunere a Barcelonei, catalanii vor încerca să-l vândă în ianuarie pentru a nu-l pierde gratis în vară.

 

Ousmane Dembele, dorit de Tottenham

 

Ousmane Dembele este dorit de Tottenham, unde antrenorul Antonio Conte consideră că ar putea să-l introducă perfect în sistemul 3-4-3.

50 de milioane de euro este cota de piață a lui Ousmane Dembele, potrivit publicației de specialitate Transfermarkt.

Dembele este cel mai scump transfer din istoria Barcelonei, la egalitate cu Coutinho. Fiecare a costat câte 135 de milioane de euro.

În acest sezon, Dembele a jucat doar în 4 meciuri oficiale pentru Barcelona.

 

Xavi: "Dembele poate fi cel mai bun din lume"

 

Xavi a precizat recent că una dintre prioritățile sale este prelungirea contractului mijlocașului francez Ousmane Dembele, acord care expiră în vara anului 2022:

“Pentru mine, Dembele poate fi cel mai bun jucător din lume, pe poziția lui. Nu am nicio îndoială că poate face diferența la Barcelona. Este un star mondial. Trebuie să-l ajutăm. Prelungirea contractului său este o prioritate pentru mine, trebuie să continue la Barcelona.

Întotdeauna apar accidentări în fotbal. Dar problema este că au fost prea multe pentru el. Trebuie să se antreneze bine și să prevină accidentările prin munca pe care o depune la sala de forță. Trebuie să facem totul pentru ca jucătorul să fie bine, să nu se mai accidenteze”, a spus Xavi, citat de Marca.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.