Jump to content

Mi-a spus să nu mă sinucid". Dezvăluirile din relația lui Nick Kyrgios cu Chiara Passari pot intra în atenția justiției


MS13 Huski
 Share

Recommended Posts

                                                           chiara

Nick Kyrgios este cunoscut drept un rebel al tenisului. Australianul epatează și pe teren, dar și în afara lui, iar în ultima vreme au apărut tot felul de dezvăluiri despre relația sa tumultoasă cu Chiara Passari.

 

Chiara Passari: "Nick mi-a spus să nu mă sinucid"

 

Frumoasa italo-australiancă a făcut recent o dezvăluire tulburătoare. Totul a pornit de la un moment care a șocat-o pe Chiara, când a fost abandonată de Nick în stradă, în New York, la ora 4 dimineața, fără portofel și telefon.

După ce a povestit ce s-a întâmplat atunci, Chiara Passari a mai făcut o dezvăluire tulburătoare legată de acest subiect.

"Mi-a spus că e vina mea și să nu fac pe victima. Apoi s-a lăudat prietenilor că s-a culcat cu o stripteuză, la doar 3 zile după ce ne-am despărțit. M-a sunat într-o zi și mi-a spus că nu ar trebui să fac lucruri stupide, cum ar fi să mă sinucid. A trebuit să tac din gură și să-l las în pace", a spus Chiara Passari.

Potrivit publicației americane Tennisworldusa, e posibil ca aceste declarații să intre în atenția autorităților judiciare.

 

Poliţia a venit de urgenţă. Nick Kyrgios şi partenera sa au făcut haos în hotel

 

Nick Kyrgios, clasat pe locul 93 în ierarhia ATP, a atras în atenția în ultimii ani mai mult prin scandalurile cu partenerele sale sau cu declarații controversate.

Australianul traversează o perioadă critică din cariera și viața sa, iar unii cred că nu va mai trece mult până când își va anunța retragerea din tenis, deși are doar 26 de ani. Asta mai ales după ce chiar el a făcut, în trecut, unele afirmații ciudate legate de viitorul său.

În octombrie, Nick Kyrgios a revenit în Australia după ce a fost la Boston şi în Bahamas şi a fost nevoit să stea în carantină într-un hotel din Adelaide, alături de partenera sa, Chiara Passari.

Însă cei doi au fost nevoiţi să stea în camere separate la un moment dat, după ce s-au certat grav. Totul a pornit după ce Passari a fost întrebată de un fan în legătură cu ceea ce s-a întâmplat în februarie, într-un club de noapte, când cei doi s-au certat din nou.

Iar ea a postat o imagine pe Instagram, în care jucătorul apare dormind în pat, fără tricou, alături de o altă femeie dezbrăcată, alături de comentariul: "Acea fată dezbrăcată din pat nu sunt eu, apropo...".

A fost momentul în care Kyrgios pur și simplu a explodat.

Pe comentariile de la acea poză au apărut mai multe replici, printre care şi una în care Kyrgios îi cerea prietenei sale să se mute din casa lui. Cei doi au avut mai multe probleme în ultimul an, însă de această dată situaţia "a dat în clocot".

"A fost deschisă o investigaţie, nu s-au formulat încă acuzaţii, iar ambii vor sta în camere separate pentru restul perioadei de carantină", a fost comunicatul Poliţiei de la acea vreme.

 

sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.