Jump to content

Seria Redmi K50 va debuta în luna februarie a anului 2022; Patru modele sunt așteptate


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Seria Redmi K50 va debuta în luna februarie a anului 2022; Patru modele sunt așteptate</b>Xiaomi urmează să lanseze curând seria succesoare pentru Redmi K40 și anume Redmi K50. Deja am avut parte de câteva scăpări cu privire la modelele din acest lineup, aflând inclusiv detalii despre modelele de gaming. Acum aflăm când ar urma să debuteze

 

Xiaomi urmează să lanseze curând seria succesoare pentru Redmi K40 și anume Redmi K50. Deja am avut parte de câteva scăpări cu privire la modelele din acest lineup, aflând inclusiv detalii despre modelele de gaming. Acum aflăm când ar urma să debuteze telefoanele prin intermediul zvonacului Digital Chat Station. Detalii avem mai jos.

 

Seria Redmi K40 a fost extrem de apreciată încă de la debut. Varianta standard din lineup a fost rebranduită și de către POCO prin modelul F3, destul de popular chiar și pe plan local. Acum, seria succesoare, Redmi K50, urmează să debuteze și e așteptată de o mulțime de entuziaști. Potrivit Digital Chat Station, noul lineup ar urma să fie anunțat în China în luna februarie a anului 2022. Din păcate, modelele din seria K de la Redmi nu se comercializează la nivel internațional, însă ar putea sosi sub formă rebranduită de la POCO sau Xiaomi.

 

Redmi K50

 

Anul viitor ar urma să primim două modele de top, cu CPU-uri Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 și Dimensity 9000 la bord. Pe lângă acestea ar face parte din serie și două terminale cu procesor Dimensity 7000, respectiv Snapdragon 870. Mai cunoaștem faptul că aceste modele vor sosi cu Android 12 și MIUI 13 aplicat peste din fabrică. Având în vedere că lansarea ar urma să aibă loc abia în februarie 2022, build-urile vor fi cu siguranță pregătite până atunci.

 

Ca un reminder, aflam în urmă cu ceva timp că două dintre aceste modele au ca nume de cod „Matisse” și „Rubens”. Aceste modele ar urma să aibă CPU-uri MediaTek la interior, Dimensity 7000 și Dimensity 9000. Se zvonește că ar fi modele de gaming, cu display-uri OLED, refresh rate de 120Hz sau 144Hz. De asemenea, ar urma să fie înlocuit și senzorul pentru amprente fizic cu unul optic, integrat sub acest panou.

Nu au apărut încă detalii legate de variantele cu procesor Qualcomm însă. Rămâne de văzut dacă data de lansare vehiculată va fi confirmată.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.