Jump to content

Stalker 2 va ocupa jumătate din stocarea lui Xbox Series S


RW DDonny
 Share

Recommended Posts

Stalker 2 Heart of Chernobyl

 

 

Deși nu a fost încă anunțat, Stalker 2: Heart of Chernobyl a apărut pe Xbox Store pentru pre-comandă. Pe lângă lista de bonusuri pe care le primești dacă alegi să cumperi jocul acum, pagina de pe magazinul online mai cuprinde și un detaliu foarte interesant: jocul va ocupa nu mai bine de 180GB de pe SSD-ul consolei, adică jumătate din capacitate în cazul lui Xbox Series S.

 

Înainte de a-mi arăta că Xbox Series S este comercializată drept o consolă cu 512GB spațiu de stocare, trebuie să luăm în calcul și cât ocupă sistemul de operare și diversele aplicații pre-instalate. Astfel, consola entry-level de la Microsoft ii oferă utilizatorului doar 364GB. Cu toate astea, SSD-ul NVMe din dotare este destul de puternic încât să ruleze orice joc, deci nu va fi un factor limitator. Iar dacă rămâi fără spațiu, poți oricând să extinzi stocarea cu ajutorul unui mediu de stocare extern.

 

Stalker 2 Heart of Chernobyl

 

Stalker revine după o absență de peste un deceniu

 

Cât despre Stalker? Păi, seria și-a făcut apariția prin 2007 și a fost dezvoltată de ucraineni de la GSC Game World. Primele două jocuri au introdus gamerii într-o lume post-apocaliptică foarte bine conturată, în care elementele de gameplay specifice genului survival-horror se combină cu perspectiva first-person. Iar după ce al doilea joc a fost lansat în 2009, gamerii încă așteaptă un sequel.

 

Stalker 2: Heart of Chernobyl urmează să fie lansat pe data de 28 Aprilie 2022, însă drumul până aici nu a fost lipsit de probleme. După ce a fost dezvăluit în 2010, jocul a intrat în „development hell” și a rămas acolo timp de 12 ani, fiind chiar anulat în 2012 pentru o perioada scurtă.

 

Sursa: Zona IT

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.