Jump to content

realme 9i apare în randări proaspete, dezvăluind o cameră triplă şi spate dungat; Are un procesor de 6 nm 4G


Alexandru M. Nicolae
 Share

Recommended Posts

<b>realme 9i apare în randări proaspete, dezvăluind o cameră triplă şi spate dungat; Are un procesor de 6 nm 4G</b>realme e gata să extindă seria GT de produse în curând, odată cu sosirea lui GT 2 Pro, cu procesor Snapdragon 8 Gen 1 la interior, dar mai are un telefon nou să ne prezinte. E vorba despre realme 9i, care a apărut în randări

 

realme e gata să extindă seria GT de produse în curând, odată cu sosirea lui GT 2 Pro, cu procesor Snapdragon 8 Gen 1 la interior, dar mai are un telefon nou să ne prezinte. E vorba despre realme 9i, care a apărut în randări proaspete, dezvăluind o cameră triplă şi un spate elegant, dungat. 

Primele randări ale acestui telefon soseau pe 3 decembrie 2021, prezentând un modul foto triplu şi ecran cu decupaj selfie bulina. Acest telefon ar face parte dintr-o serie, realme 9, care va debuta în primul trimestru din 2022. Ea mai include şi un realme 9 Pro, realme 9 şi realme 9 Pro+. Versiunea cu "i" în nume a scăpat şi la începutul acestei săptămâni, cu un procesor nou la interior, Snapdragon 680 de 6 nm. 

realme 9i - Leak randări: Realme-9i-Press-01.jpeg

 

Cât despre noile randări, ele confirmă spatele elegant dungat, cu un uşor degrade de la lucios sus la mat jos. Scăparea vine de la surse sigure, @onleaks şi 91Mobiles. Telefonul are ecran de 6.5 inch IPS LCD, lucru confirmat şi de prezenţa cititorului de amprente lateral. Ecranul va avea refresh rate de 90 Hz şi rezoluţie FHD+. De remarcat că Snapdragon 680 este un procesor 4G, deci nu avem modem 5G la pachet, pentru a ţine costul jos.

Randările prezintă şi un jack audio de 3.5 mm, alături de un speaker singular jos şi port USB-C. Bateria acestui telefon va avea o capacitate de 5000 mAh şi nu ştim exact cât de rapid se va încărca. Cat despre camera triplă din spate, ar include un senzor principal de 50 MP, alături de o cameră ultrawide şi una Macro sau Bokeh. Rulează Android 11 sau 12 cu noul realme UI 3.0 aplicat peste probabil.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.