Jump to content

Apple va lansa primul MacBook Pro de buget


Recommended Posts

63786778-6D4E-4497-9379-034598793E72-750

 

După ce ne-a surprins cu performanța lui M1 (alături de versiunile Pro și Max), Apple plănuiește să lanseze nu mai puțin de cinci Mac-uri in 2022: un iMac foarte puternic, un MacBook Air cu procesor M2, un Mac mini îmbunătățit, un Mac Pro cu procesor Apple și un MacBook Pro entry-level.

Planul producătorului american este să facă tranziția completă de la procesoare Intel. Și chiar dacă am mai auzit în trecut despre patru dintre produsele menționate mai sus, noutatea este așa numitul MacBook Pro entry-level. Conform zvonurilor, acesta ar putea fi echipat cu procesor M2. Noul chip va găzdui același număr de nuclee ca și M1, dar va avea până la 10 nuclee grafice, scrie ZonaIT.ro

MacBook Pro vs. entry-level

Dar care ar fi locul unui MacBook Pro de buget în piață? Având deja modele de 14″ și 16″, Apple ar avea o misiune grea să-l diferențieze prin dimensiune. Altă varianta este să îl lanseze cu o configurație hardware total diferită care-l va pune în postura de cel mai ieftin MacBook Pro de pe piață. Însă nu pot să nu mă întreb, cum vede producătorul o varianta entry-level a unui produs Pro?

Mă gândesc că o variantă ar fi comercializarea unui laptop cu caracteristicile specifice modelului Pro, însă cu hardware ceva mai slab. Unde modelul actual vine cu M1 Pro sau M1 Max și un minim de 16GB de memorie RAM, o varianta entry-level ar putea fi dotată cu procesorul M2 și 8GB de memorie. Ori cine știe, poate chiar să vedem o lansare care să cuprindă prima generație de silicon de la Apple, combinată cu modele care vor rula M2 Pro/Max.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.