Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Monitoarele de gaming Huawei MateView GT pot fi achiziţionate acum, în variante de 27 şi 34 inch;


Recommended Posts

<b>Monitoarele de gaming Huawei MateView GT pot fi achiziţionate acum, în variante de 27 şi 34 inch; Iată oferta!</b>Huawei a făcut în 2021 trecerea la noi segmente de produs şi pe lângă periuţe electrice, monitoare de productivitate, televizoare şi implicarea în zona auto, compania a mizat serios pe gaming. Astfel a creat seria de monitoare

 

Huawei a făcut în 2021 trecerea la noi segmente de produs şi pe lângă periuţe electrice, monitoare de productivitate, televizoare şi implicarea în zona auto, compania a mizat serios pe gaming. Astfel a creat seria de monitoare MateView GT, care acum este disponibilă în România sub forma modelelor MateView GT 27" şi MateView GT 34". Le găsiți pe www.huaweistore.ro. Cel mare soseşte şi într-o versiune cu soundbar integrat. Avem detalii despre ofertă mai jos, asa cum le aflăm de la Gadgetzone.ro.

Ambele monitoare aduc un design curbat, care oboseşte mai puţin ochii gamerului. Huawei MateView GT 34" un monitor cu diagonală de 34 inch şi cu rezoluţie de 3440 x 1440 pixeli. Are aspect ultrawide, de 21:9, oferind cu 33% mai mult spaţiu de vizualizare faţă de majoritatea ecranelor, care au aspect 16:9. Are curbură 1500R şi o gamă cinematică de culori P3, de 90%, dar şi un nivel de profunzime de culoare de 10 biţi, acoperind 1.07 miliarde de culori. 

HUAWEI

 

Rata de refresh de 165 Hz va ajuta gamerii să obţină mai multe frag-uri în shootere, având un avantaj. Monitorul aduce şi compatibilitate cu AMD FreeSync Premium, care adaptează dinamic rata de refresh a imaginii la ratele de cadru variabile. Avem parte şi de funcţii speciale de gaming, precum Dark Field Control şi Crosshairs, care îmbunătăţesc experienţa de gaming. Varianta cu soundbar integrat integrează un difuzor generos, care serveşte ca bază pentru monitor. Are şi iluminare RGB cu 36 de surse de lumină. Include şi un microfon inteligent cu anulare a zgomotului în partea de sus. 

HUAWEI

 

Huawei MateView GT 27" este un monitor mai mic, dar aduce tot refresh rate de 165 Hz. Vine cu curbură a ecranului de 1500R, design ultra curbat şi raport de aspect 16:9. Rezoluţia este de 2560 x 1440 pixeli şi se adaptează tuturor jocurilor şi filmelor. Pune la bătaie o gamă de culori cinematice şi a primit certificarea TUV Rheinland Low Blue Light, pentru emisii reduse de lumină albastră. Are şi tehnologie DC Dimming, pentru a elimina lumină intermitentă. 

Ofertă specială de Crăciun

Huawei a pornit deja pregătirile pentru Crăciun cu o campanie dedicată perioadei, inspirând consumatorii cu privire la cele mai frumoase cadouri de Crăciun pe care le pot cumpăra pentru cei dragi. Ofertă specială implică reduceri importante, dar şi cadouri promoţionale oferite la achiziţia de produse. Cei care cumpără unul dintre monitoarele MateView GT va primi un gift box şi intră în tragerile la sorţi organizate în zilele de 10, 17 şi 22 decembrie, unde pot câştiga unul dintre cele 15 vouchere Sephora în valoare de 300 de lei fiecare.

Preţ şi disponibilitate:

MateView GT 34" se poate achiziţiona de pe www.huaweistore.ro şi de la retailerii parteneri la preţul recomandat de 2599 lei pentru modelul cu SoundBar şi 2299 lei pentru cel fără. MateView GT 27" costă 1899 lei. 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.