Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Cea mai importanta competitie de Valorant din Romania si-a desemnat semifinalistii


Daniel Negoi
 Share

Recommended Posts

CI32A0E.png

 

Valorant Winter Snowdown, cea mai mare competitie de Valorant din Romania, si-a desemnat cele patru echipe semifinaliste. Din cele 79 echipe care s-au inscris in calificari, YELLOW GANG, COZONAC GAMING, DEAD WITH GAME, si - L9 - se vor lupta pentru un loc in finala de pe 17 decembrie. Turneul este organizat de Digital Crusade, in colaborare cu Riot Games. La nivel global, peste 14 milioane de jucatori se conecteaza in fiecare luna pentru a juca Valorant, first person shooter-ul free-to-play de la Riot Games. La nici doi ani de la lansarea jocului, Digital Crusade organizeaza Valorant Winter Snowdown, primul turneu national de Valorant cu premii ce depasesc 1.500 de euro.

Echipele YELLOW GANG, COZONAC GAMING, DEAD WITH GAME si - L9 - se vor lupta pe 16 decembrie in semifinalele turneului, iar pe 17 decembrie, in cadrul finalei, vom afla cine este marele castigator.

Semifinalele vor fi disputate incepand cu ora 19:00 in data de 16 decembrie si conform regulamentului, meciurile vor fi: 

  • DEAD WITH GAME vs. COZONAC GAMING
  • - L9 - vs. YELLOW GANG

Toate meciurile de pana acum au fost in format Best of 1, in timp ce toate partidele din fazele finale se vor tine in format Best of 3. 

Semifinala si finala vor fi transmise online si vor putea fi urmarite pe canalele de YouTube si Twitch ale Digital Crusade.

Castigatoarea va primi titlul de cea mai buna echipa de Valorant din Romania si un premiu de 1.000 euro, echipa de pe locul second va castiga premiul de 500 euro, in timp ce echipele de pe locurile 3 si 4 vor castiga fiecare periferice oferite de catre Logitech.

SnVHJfR.jpg

sursa: go4games.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.