Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Fortnite: Cum sa obtineti Web-shooters lui Spider-Man.


Daniel Negoi
 Share

Recommended Posts

CG6fs3j.jpg

 

Fortnite capitolul 3 a marcat debutul lui Spider-Man dupa luni de scurgeri asigurate ca se va intampla. Super-eroul Marvel care stapaneste pe web a fost titlul de titlul a capitolului 3, sezonul 1, Battle Pass si a obtinut propriul sau punct de interes (POI), numit The Daily Bugle. Epic Games a introdus un articol mitic care il onoreaza pe Spider-Man pentru a completa totul. Dezvoltatorii au tachinat o abilitate in trailerele timpurii care le-ar permite jucatorilor sa navigheze pe harta ca personajul Marvel. Epic a lansat oficial aceasta capacitate mitica ieri dimineata. Alaturati-va noua in timp ce va explicam unde puteti gasi Spider-Man's Web Shooters in capitolul 3, sezonul 1. 

 

UNDE SĂ GĂSEȘTI ÎMPUSCATORII DE WEB A LUI SPIDER-MAN

 

oKd9yiI.jpg

   

Cei care cauta aceasta noua abilitate mitica, ar trebui sa caute rucsacuri. Potrivit informatorului Fortnite HYPEX, Web-Shooters, apar in interiorul pungilor atasate de pereti. Cele mai multe dintre locatiile numite din capitolul 3, sezonul 1, au rucsacuri. Harta divulgatorului din imaginea de mai sus ofera jucatorilor o idee buna despre unde sa caute. Ar trebui sa avem o idee completa mai tarziu, astazi.

 

CUM SĂ UTILIZAȚI ABILITATEA

 

Un videoclip postat de utilizatorul Twitter ShiinaBR, arata cum functioneaza capacitatea. Odata ce ati achizitionat Spider-Man's Web-Shooters, tintiti doar o tinta si apasati butonul de "foc". Personajul tau va intra apoi intr-o imaginatie de leagan cu Spider-Manesque. lasandu-se peste tinut. Cei de pe controler folosesc de obicei declansatorul drept pentru a trage, in timp ce jucatorii de pe tastatura si mouse folosesc clic dreapta. Fiecare sling web este urmata de un timp de racire de sapte secunde. Unii leakers, inclusiv HYPEX, au raportat ca unele Spider-Man Web-Shooters, au doar 80 de utilizari, iar altele au nelimitat. 

Aceasta acopera tot ce stim despre noua abilitate Mythic Marvel din Fortnite capitolul 3. Ne vom asigura ca vom actualiza in continuare cand vor aparea mai multe informatii pe parcursul zilei. 

 

 

Sursa: Estnn.com

Edited by Daniel Negoi
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.