Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Lewis Hamilton a primit titlul onorific de cavaler al Marii Britanii, la castelul regal Windsor


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Pilotul britanic Lewis Hamilton (36 de ani), septuplu campion mondial de Formula 1, a primit titlul onorific de cavaler al Marii Britanii ca recunoaştere a strălucitoarei sale cariere automobilistice, miercuri, cu prilejul unei ceremonii conduse de Prinţul Charles de Wales la castelul Windsor, transmite DPA.

 

Lewis Hamilton

 

Pilotul lui Mercedes devine al patrulea pilot britanic care a primit titlul de cavaler după Sir Jack Brabham, Sir Stirling Moss şi Sir Jackie Stewart, dar este primul care primeşte această onoare în timp ce este încă în activitate.

 

Lews Hamilton, care a ratat o mare şansă de a câştiga al optulea său titlu mondial pe circuitul Yas Marina din Abu Dhabi, a fost însoţit la ceremonie de mama sa, Carmen Lockhart (fostă Larbalstier), şi a evitat să facă declaraţii după eveniment.

 

Cursă decisivă pe muchie de cuțit la Abu Dhabi!

 

La Abu Dhabi, Hamilton a pierdut cursa decisivă pentru titlu în fața lui Max Verstappen, însă fanii Formulei 1 îl consideră pe acesta adevăratul câștigător. Cu doar cinci tururi înainte de final, Lewis Hamilton avea un avans de 11 secunde față de Max Verstappen și părea că nimic nu se mai putea întâmpla.

 

Cu toate acestea, Nicholas Latifi de la Williams a ieșit în decor și a fost nevoie de intrarea safety car-ului pe circuit. Cu acestă ocazie, toate distanțele au fost anulate. Cu această ocazie, Verstappen a reușit să-l depășeașcă pe Hamilton în ultimul tur, profitând și de faptul că deținea pneuri mai proaspete decât britanicul

 

Pentru Max Verstappen este primul titlu mondial în Formula 1, în timp ce Lewis Hamilton rămâne cu șapte astfel de trofee.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.