Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

realme GT 2 Pro are confirmată camera ultra-wide (150 grade), dar există o veste rea la nivel foto


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>realme GT 2 Pro are confirmată camera ultra-wide (150 grade), dar există o veste rea la nivel foto</b>Pe măsură ce ne apropie de ziua lansării lui realme GT 2 Pro sosesc iată noi și noi materiale teaser, astăzi unele referitoare la camera foto pe care o va aduce acest terminal. Deși acesta este intitulat drept primul flagship ultra-premium

 

Pe măsură ce ne apropie de ziua lansării lui realme GT 2 Pro sosesc iată noi și noi materiale teaser, astăzi unele referitoare la camera foto pe care o va aduce acest terminal. Deși acesta este intitulat drept primul flagship ultra-premium al companiei se pare că vor exista capitole la care nu se va ridica la nivelul altor smartphone-uri de pe piață și fără a vă mai ține pe jar, aflați că GT 2 Pro nu va avea cameră telephoto.

 

Informații sosesc din partea zvonacului Digital Chat Station care spune că realme a optat în locul unei camere telephoto pentru o cameră super-wide-angle (150 grade), dotare confirmată și prin intermediul teaser-ului oficial de mai jos. Deși nu avem dezvăluită rezoluția acestei camere, știm pe seama unor zvonuri anterioare că vom avea cameră wide de 50 mpx (OIS) și o altă cameră de 50 mpx care s-ar putea dovedi a fi această cameră ultra-wide.

 

A 3-a cameră din setup era așteptată să fie cea telephoto, dar cum aceasta nu se va mai întâmpla, privim cel mai probabil asupra unui senzor bokeh sau macro. O altă informație dezvăluită astăzi prin intermediul unui teaser este aceea că telefonul va adopta un material care se va simți precum hârita la atingere, acesta fiind un pas către un viitor mai verde. Nu știm exact dacă materialul se aplică pentru panoul spate sau accesorii/cutie. 

 

Vă reamintesc faptul că realme GT 2 Pro va sosi cu procesor Snapdragon 8 Gen1, cu până la 12 GB RAM și cu încărcare rapidă la minim 65W. Sunt șanse mari să vedem și varianta vanilla GT 2. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.