Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

OnePlus Nord 2 CE primește primele randări realiste; Vine cu setup de camere triplu în spate și are jack de 3.5 mm pentru căști


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>OnePlus Nord 2 CE primește primele randări realiste; Vine cu setup de camere triplu în spate și are jack de 3.5 mm pentru căști</b>La fel ca alte companii, OnePlus urmează să anunțe noi terminale în 2022. Deși seria de flagship-uri OnePlus 10 este așteptată de către fani, vor debuta în prima jumătate a anului viitor și modele midrange și high-midrange. Nu cu mult timp în urmă aflam

 

 

 

La fel ca alte companii, OnePlus urmează să anunțe noi terminale în 2022. Deși seria de flagship-uri OnePlus 10 este așteptată de către fani, vor debuta în prima jumătate a anului viitor și modele midrange și high-midrange. Nu cu mult timp în urmă aflam că producătorul lucrează la OnePlus Nord 2 CE, iar o parte din specificațiile sale a fost dezvăluită. Ei bine, azi vedem randări realiste cu telefonul prin intermediul publicației 91Mobiles. Detalii avem mai jos.

 

Succesorul lui OnePlus Nord CE ar sosi cu setup de camere triplu în spate, display plat cu decupaj bulină pentru camera selfie și ar avea și jack de 3.5 mm pentru căști. Acest display ar fi AMOLED, de 6.4 inch în diagonală și ne așteptăm la un refresh de 90Hz. În partea din spate observăm un setup de camere triplu. Ar debuta în două nuanțe: negru și verde, iar având în vedere că nu există un senzor de amprente fizic aici, acesta ar fi integrat sub display.

 

OnePlus Nord 2 CE - Randari: OnePlus-Nord-2-CE-1.jpg

 

Butoanele de volum sunt amplasate în partea stângă, iar în partea dreaptă se află un singur buton on/off. Potrivit zvonurilor, setup-ul din spate ar include un senzor principal de 64 MP OmniVision, unul ultrawide de 8 MP și o cameră Macro de 2 MP. Camera frontală ar avea 16 MP și bateria de la interiorul lui OnePlus Nord 2 CE ar fi o unitate de 4500 mAh. Ar exista și alimentare rapidă aici, chiar la 65W pe fir.

 

CPU-ul folosit de către OnePlus în cazul acestui model ar fi un MediaTek Dimensity 900 5G și ar sosi în configurații cu 8 GB sau 12 GB RAM și până la 256 GB de stocare. E posibil ca telefonul să ruleze OxygenOS 12 bazat pe Android 12 din fabrică. Pe partea de conectivitate ne așteptăm să vedem 5G, 4G LTE, slot pentru cardurile microSD, GPS, NFC și un port USB Type-C pentru alimentare.

OnePlus Nord 2 CE ar debuta în primul trimestru din 2022.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.