Jump to content

Honor Play 30 Plus 5G este un telefon cu design premium şi dotări entry level; Cât costă?


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Honor Play 30 Plus 5G este un telefon cu design premium şi dotări entry level; Cât costă?</b>Astăzi Honor a ţinut un eveniment special în China, acolo unde a prezentat telefonul Honor X30 5G, dar nu a fost singurul terminal anunțat. A debutat şi modelul entry level Honor Play 30 Plus 5G, care combină designul premium

 

Astăzi Honor a ţinut un eveniment special în China, acolo unde a prezentat telefonul Honor X30 5G, dar nu a fost singurul terminal anunțat. A debutat şi modelul entry level Honor Play 30 Plus 5G, care combină designul premium cu dotările entry level.

 

Avem de-a face cu un telefon entry level 5G pentru publicul de masă, unul care adoptî estetica telefoanelor Honor 50 şi Honor 60 pentru modulul camerei principale. La bord găsim un ecran TFT LCD de 6.74 inch, cu rezoluţie de 1600 x 720 pixeli şi cu refresh rate de 90 Hz. Are şi certificare TUV Rheinland pentru emisie redusă de lumină albastră şi vine cu breton picătură şi raport corp-ecran de 90%.

 

Honor Play 30 Plus

 

La interior se află un procesor MediaTek Dimensity 700, alături de 4 GB, 6 GB sau 8 GB RAM şi 128 GB stocare. Avem parte şi de slot microSD şi de o baterie de 5000 mAh care se încarcă la 22.5W via port USB-C. Telefonul măsoară 8.62 mm în talie şi cântăreşte 198 de grame, urmând a fi disponibil pe nuanţe de negru, argintiu, albastru, auriu.

 

Rulează Android 11 cu Magic UI 5.0 aplicat peste, iar pe partea de conectivitate aduce două sloturi SIM, suport 5G, Bluetooth 5.1, GPS. Are şi jack audio de 3.5 mm şi Wi-Fi dual bând. Cât despre cameră, vine cu un setup dual în spate, cu camera principală de 13 MP şi secundară pentru Bokeh de 2 MP. În faţă se află o cameră de 5 MP într-un breton picătură.

 

Telefonul porneşte de la suma de 758 lei pentru versiunea cu 4 GB RAM şi 128 GB stocare şi se vinde de azi în China. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.