Jump to content

OnePlus lansează în România căștile OnePlus Buds Z2, model true wireless cu anulare activă a zgomotului


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>OnePlus lansează în România căștile OnePlus Buds Z2, model true wireless cu anulare activă a zgomotului</b>OnePlus a anunțat astăzi o pereche de căști true wireless cu anulare activă a zgomotului, OnePlus Buds Z2. Avem de-a face cu un produs accesibil, care oferă o autonomie generoasă. OnePlus Buds Z2 oferă anulare activă a zgomotului de 40 decibeli

 

OnePlus a anunțat astăzi o pereche de căști true wireless cu anulare activă a zgomotului, OnePlus Buds Z2. Avem de-a face cu un produs accesibil, care oferă o autonomie generoasă.

 

OnePlus Buds Z2 oferă anulare activă a zgomotului de 40 decibeli și se bazează pe drivere dinamice de 11 mm și câte 3 microfoane per cască. Ele oferă apeluri la o calitate excepțională. Dispozitivul are autonomie a bateriei de 38 de ore și suporta încărcare rapidă (Flash Charge), astfel că puteți obține 5 ore de ascultare după 10 minute de încărcare.

 

De remarcat că driverele dinamice de 11 mm de aici sunt aceleași ca și cele de pe OnePlus Buds Pro, oferind un bas bogat, înalte clare și suport Dolby Atmos. Noile căști TWS au suport Bluetooth 5.2 și oferă o latentă de până  la 94 ms, cu modul Pro Gaming activat și vin cu 3 moduri de sunet: Cinematic Movie, Immersive Music și Mobile Gaming. 

Există și un Transparency Mode, care va permite să ascultați muzica sau podcasturi, lăsând să treacă o voce a unei persoane din jur, un claxon sau anunț la metrou, aeroport, gara.

 

OnePlus%20Buds%20Z2%20black%2001_592x326.jpg

 

Căștile se vor găsi pe nuanțele Pearl White sau Obsidian Black, sunt ușoare și au o tijă externă cu 15% mai scurtă decât cea de pe primul OnePlus Buds Z. Au certificare IP55 și un strat protector hidrofob care oferă rezistență la apă și transpirație. Carcasa lor are rating IPX4 pentru protecție contra stropilor de apă. 

 

OnePlus a implementat aici funcția Find My Buds, care le permite utilizatorilor să recupereze rapid castile dacă sunt rătăcite. Puteți seta și control tactil de pe telefonul OnePlus sau de pe un alt telefon al altui brand folosind aplicația HeyMelody. 

 

Preț și disponibilitate

 

OnePlus Buds Z2 vor fi disponibile în România pe OnePlus.com la prețul de 99€, precum și în oferta partenerului local GSMnet, la prețul de 499 lei. OnePlus Buds Z2 va fi disponibil în Europa și Marea Britanie pe 20 decembrie în nuanța Pearl White, în timp ce nuanța Obsidian Black va fi pusă în vânzare pe OnePlus.com în luna ianuarie.

 

Membrii Red Cable Club vor putea achiziționa noile căști OnePlus Buds Z2 cu un discount de 10%. Pentru a avea acces la reducere, utilizatorii trebuie să fie conectați la contul lor OnePlus și să viziteze pagina produsului OnePlus Buds Z2, unde vor găsi reducerea.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.