Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Xiaomi TV Stick 4K devine oficial, dongle cu Android TV 11 și suport Dolby Atmos, Dolby Vision


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Xiaomi TV Stick 4K devine oficial, dongle cu Android TV 11 și suport Dolby Atmos, Dolby Vision</b>Din partea celor de la Xiaomi vine astăzi lansarea unui nou produs și anume a dongle-ului numit Xiaomi TV Stick 4K. Compania chineză continuă să fie iată un partener important pentru platforma Android TV, iar acum vine cu un stick de streaming

 

Din partea celor de la Xiaomi vine astăzi lansarea unui nou produs și anume a dongle-ului numit Xiaomi TV Stick 4K. Compania chineză continuă să fie iată un partener important pentru platforma Android TV, iar acum vine cu un stick de streaming proaspăt, unul cu Android TV 11 la bord și preț accesibil. Ce ne livrează aflăm din rândurile de mai jos.

 

Ce remarcăm din prima este că și aici se aplică renunțarea la particula "Mi", fix cum s-a întâmplat și în cazul telefoanelor Xiaomi. În mare se pare că avem de-a face cu același dispozitiv lanast anul trecut, cu același format și cu același port microUSB pentru alimentare și port HDMI. Ce se schimbă totuși sunt componentele de la interior unde avem o serie de upgrade-uri.

 

Xiaomi TV Stick 4k

 

În primul rând avem acum un procesor Amlogic S905Y4 și 2 GB RAM. Se păstrează spațiul de stocare de 8 GB, iar telecomanda suferă la rândul său modificări vizuale, integrând un nou buton shortcut pentru aplicații și un altul tot shortcut pentru Amazon Prime Video. 

Mai bifăm și suportul pentru Dolby Atmos și Dolby Vision, dar și DTS HD. Deși prețul este pentru momentan necunoscut, ne așteptăm ca acesta să fie de aproximativ 50 dolari.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.