Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

OPPO brevetează un smartphone cu ecran secundar în spate și cameră sub display; Ar putea fi Find X4 Pro


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>OPPO brevetează un smartphone cu ecran secundar în spate și cameră sub display; Ar putea fi Find X4 Pro</b>Pe seama brevetelor descoperim design-uri exclusive pentru telefoane ale viitorului, iar astăzi OPPO apare în prim plan cu un astfel de brevet, publicat de către WIPO (Biroul global de proprietate intelectuală) la data de 14 decembrie

 

Pe seama brevetelor descoperim design-uri exclusive pentru telefoane ale viitorului, iar astăzi OPPO apare în prim plan cu un astfel de brevet, publicat de către WIPO (Biroul global de proprietate intelectuală) la data de 14 decembrie 2021, la mai bine de un an distanță de la depunerea documentelor (1 septembrie 2020). Avem aici un design de smartphone interesant care ar putea fi asociat lui OPPO Find X4 Pro. 

 

La prima vedere formatul telefonului seamănă cu ce ne oferă OPPO în prezent pe piață, de la muchiile rotunjite ale carcasei și până la forma pătrată a modului foto din spate. Marele noutăți sunt reprezentate aici de către un ecran neîntrerupt de orificii sau decupaje, asta pentru că avem integrată o cameră selfie sub display.

 

Avem de fapt un display curbat spre margini (stânga, dreapta), iar revenind la camera de sub display - trebuie să știți că OPPO are tehnologia necesară pentru a implementa un astfel de mecanism, chiar în această vară compania dezvăluind soluția USC 2.0 integrată pe un telefon prototip pe care vi-l prezentam și noi aici.

 

O altă noutate remarcată în brevetul de față este ecranul secundar din spate poziționat chiar lângă modulul de cameră și utilizat pentru afișarea de informații utile precum oră, vreme, notificări sau mesaje, update-uri de pe rețelele de socializare. Ecranul secundar va putea fi utilizat și pe post de vizor pentru captura de selfie-uri super detaliate folosind camera foto principală.

Dacă într-adevăr acesta va fi design-ul adoptat de către Find X4 Pro ne vom convinge curând, pentru că lansarea este așteptată în prima parte a anului 2022. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.