Jump to content

Samsung reia procesul de actualizare la Android 12 (One UI 4) pentru Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3; Bug-urile ar fi fost rezolvate


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Samsung reia procesul de actualizare la Android 12 (One UI 4)  pentru Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3; Bug-urile ar fi fost rezolvate</b>În urmă cu câteva zile vă anunțam că Samsung a oprit actualizarea la One UI 4 (Android 12) pentru Galaxy Z Fold3 și Z Flip3 din cauza unor probleme și bug-uri semnalate de către utilizatori. Azi aflăm că producătorul sud-coreean a dat din nou

 

În urmă cu câteva zile vă anunțam că Samsung a oprit actualizarea la One UI 4 (Android 12) pentru Galaxy Z Fold3 și Z Flip3 din cauza unor probleme și bug-uri semnalate de către utilizatori. Azi aflăm că producătorul sud-coreean a dat din nou startul unui update stabil de această dată. Detalii avem mai jos.

 

În cazul lui Galaxy Z Flip3, firmware-ul este distribuit sub forma build-ului F711NKSU2BUL4. Totuși, utilizatorii de Galaxy Z Fold3 primesc build-ul F926NKSU1BUL4. Actualizarea este livrată acum doar în Coreea de Sud și aduce interfața One UI 4.0 bazată pe Android 12. Vă reamintesc că actualizarea precedentă, cea care a fost oprită de către companie, sosea cu multiple bug-uri, chiar dacă software-ul s-a aflat în fază Beta timp de câteva luni.

 

Utilizatorii care și-au actualizat (sau au încercat) să își actualizeze pliabilele la cea mai nouă versiune Android au semnalat probleme serioase. Multe modele s-au brick-uit, iar utilizatorii care au reușit să instaleze cu succes OS-ul întâmpină blocări, aplicații care se închid subit și chiar flickering în cazul display-ului.

 

Mai mult, unele telefoane actualizate la noua versiune au intrat automat în recovery mode iar singura cale de a le readuce la viață a fost prin ștergerea completă a datelor și instalarea unei versiuni anterioare de OS.

Noul update ar trebui să rezolve toate aceste probleme. De asemenea, actualizarea ar urma să sosească la nivel global în următoarele zile.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.