Jump to content

Samsung Galaxy S21 FE fără secrete! Randări de presă, specificații și sumele de vânzare în Europa sunt dezvăluite


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Samsung Galaxy S21 FE fără secrete! Randări de presă, specificații și sumele de vânzare în Europa sunt dezvăluite</b>Ziua cea mare a venit și nu vorbim despre lansarea lui Samsung Galaxy S21 FE 5G, ci despre dezvăluirea completă a noului telefon care are mari șanse să fie anunțat la începutul anului viitor în cadrul CES 2022. Celebra publicație

 

Ziua cea mare a venit și nu vorbim despre lansarea lui Samsung Galaxy S21 FE 5G, ci despre dezvăluirea completă a noului telefon care are mari șanse să fie anunțat la începutul anului viitor în cadrul CES 2022. Celebra publicație germană winfuture.de a pus mâna pe randări de presă, liste de specificații, ba chiar și pe prețurile care vor fi practicate în Europa pentru acest nou smartphone de la care așteptările sunt foarte mari după un S20 FE puternic apreciat de către public.

 

Design și display

 

Așa cum ne-au convins și randările anterior sosite online, sunt și schimbări vizuale în cazul lui Galaxy S21 FE, care împrumută caracteristici de la flagship-urile S21. Ne referim desigur la camera foto din spate care continuă spre ramă, o abordare reușită din punct de vedere vizual. S21 FE va sosi pe alb, negru, violet dar și pe verde.

 

Display-ul folosit aici este un Dynamic AMOLED 2x plat, cu diagonală de 6.4 inch, rezoluție de 2340 x 1080 pixeli, densitate de 401 ppi și rată de refresh de 120Hz. Avem muchii mai înguste se pare și avem un scanner de amprente integrat sub display-ul protejat de Gorilla Glass Victus. 

 

Schimbări au loc și la interior acolo unde vom avea procesor Snapdragon 888 oferit chiar și în Europa, după cum ne spune sursa din Germania. Asta înseamnă că avem și conectivitate 5G, iar legat de configurații, telefonul este așteptat în variante cu 6 sau 8 GB RAM și 128 GB sau 256 GB stocare flash, dar fără slot microSD. Avem slot dual-SIM (2x nano-SIM), suport eSIM, WiFi 6, Bluetooth 5.0 și NFC. 

 

Specificații:

 

Display: 6.4 inch, FHD+, Dynamic AMOLED 2x, 120Hz

Procesor: Snapdragon 888

Configurații: 6/8 GB RAM + 128/256 GB stocare, fără slot microSD

Cameră selfie: 32 mpx

Cameră spate: 12 mpx wide (OIS) + 12 mpx ultra-wide + 8 mpx telephoto (zoom optic 3x, OIS)

Conectivitate: 5G, WiFi 6, NFC, USB-C, dual-SIM, eSIM

Baterie: 4500 mAh, încărcare rapidă, încărcare wireless, încărcare wireless inversă

Culori: alb, negru, verde, violet

Altele: certificare IP68, scanner de amprente sub display

Dimensiuni: 170 grame, 155.7 x 74.5 x 7.9 mm

 

Samsung Galaxy S21 FE - Fotografii oficiale: Samsung-Galaxy-S21-FE-5G (15).jpg

 

Cameră foto

 

Trecem la capitolul cameră foto și începem cu cea selfie, o unitate de 32 mpx integrată în decupaj selfie bulină central, cu unghi de vizualizare de 81 grade și senzor de 1/2.8", cu focus fix. În spate descoperim un setup foto triplu care include pentru început camera wide de 12 mpx, cu PDAF, stabilizare optică a imaginii și deschidere f/1.8. 

 

În continuare avem camera telephoto de 8 mpx pe care zvonuri anterioare o vedeau tăiată de pe listă, dar care iată rămâne la posturi. Are la rândul său OIS și oferă zoom optic 3x, autofocus și pixeli de 1.0 micron. Ultima cameră din setup este cea ultra-wide de 12 mpx și cu unghi de 123 grade, dar fără autofocus. Camera sună 1:1 cu ce livra și predecesorul S20 FE.

 

Baterie și altele

 

Ce mai aflăm despre Samsung Galaxy S21 FE 5G este că aduce baterie de 4500 mAh, cu suport pentru alimentare rapidă, dar momentan fără detalii despre puterea de încărcare livrată. Avem și încărcare wireless, încărcare wireless inversă. Telefonul ne oferă carcasă din policarbonat, ramă din aluminiu și păstrează certificarea IP68 de la predecesor. Un detaliu important de menționat este acela că telefonul se livrează în Germania (și probabil în toată Europa) fără încărcător la pachet. 

 

Preț

 

Aflăm că Samsung Galaxy S21 FE va fi vândut pe alb, negru, violet și verde la următoarele prețuri pe piața din Germania:

6/128 GB: 749 euro

8/256 GB: 819 euro

Sursa spune că prețurile nu sunt bătute în cuie și că ar putea fi realizate mici ajustări de către Samsung, dar chiar și așa sumele sunt mult mai mari decât se așteptau cu toții. La ~3700 lei cât costă varianta cu 6 GB RAM se poate alege un S21, sau chiar S21+. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.