Jump to content

Huawei va prezenta ochelari inteligenţi pe 23 decembrie; Avem un teaser pentru acest purtabil cu HarmonyOS


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Huawei va prezenta ochelari inteligenţi pe 23 decembrie; Avem un teaser pentru acest purtabil cu HarmonyOS</b>Se pare că lista de produse pe care Huawei le pregăteşte pentru debut pe 23 decembrie tocmai s-a mai îmbogăţit cu un dispozitiv. Până acum am avut un teaser pentru Huawei P50 Pocket, telefon pliabil cu clapetă, dar şi scăpări pentru

 

Se pare că lista de produse pe care Huawei le pregăteşte pentru debut pe 23 decembrie tocmai s-a mai îmbogăţit cu un dispozitiv. Până acum am avut un teaser pentru Huawei P50 Pocket, telefon pliabil cu clapetă, dar şi scăpări pentru Huawei Watch D, ceas cu monitorizare a tensiunii arteriale, iar acum apar şi ochelari inteligenţi, într-un teaser destul de detaliat.

 

Despre ochelari inteligenţi cu AR sau VR am tot scris în ultima vreme, în contextul scăpărilor legate de Apple şi planurile sale pentru 2022 şi 2023. Şi OPPO a prezentat un prototip de genul recent la INNO Day 2021, cu intenţia de a lansa produsul final în 2022. Acum Huawei Smart Glasses sunt gata de prime time şi vor avea difuzoare care conduc sunetul prin os şi sunt integrate în zona tâmplei. 

 

Ochelari Huawei

 

Dispozitivul rulează o versiune modificată de HarmonyOS, axată pe comandă vocală şi integrare cu alte gadgeturi compatibile HarmonyOS. Ambele lentile se pot schimba simultan, ca o unitate singulară, panoul frontal fiind ataşat pe rama cu magneţi. Astfel puteţi face imediat trecerea de la ochelari de vedere la unii de soare dacă e cazul. Huawei nu e la primul rodeo în această zonă, având două generaţii de ochelari inteligenţi lansate deja, în colaborare cu cei de la Gentle Monster.

 

În acel caz era vorba despre un dispozitiv care îţi permitea să asculţi muzică, iar ulterior a sosit şi Huawei VR Glass 6DoF, un headset VR care se conectează la telefoanele companiei. Ce e clar e că noul model nu mai aduce o colaborare cu Gentle Monster şi încă nu e clar ce alte funcţii smart are şi dacă se aplică vreunele şi la nivel vizual, nu doar auditiv.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.