Jump to content

HTC Wildfire E2 Plus a sosit: telefon cu procesor Unisoc T610, design pe rit vechi


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>HTC Wildfire E2 Plus a sosit: telefon cu procesor Unisoc T610, design pe rit vechi</b>HTC Wildfire E2 Plus a debutat în această săptămână, cu un design inspirat mai degrabă de 2017-2018, decât de 2021. HTC continuă să rămână activă mai degrabă în zona entry level şi midrange, iar acest telefon clarifică această abordare

 

HTC Wildfire E2 Plus a debutat în această săptămână, cu un design inspirat mai degrabă de 2017-2018, decât de 2021. HTC continuă să rămână activă mai degrabă în zona entry level şi midrange, iar acest telefon clarifică această abordare. Dotările sunt entry level şi CPU-ul e atipic.

 

Acesta se vrea a fi un soi de succesor pentru HTC Wildfire E2, care a debutat în 2020 în august. Terminalul vine cu un ecran de 6.82 inch IPS LCD, cu rezoluţie HD+. La interior se afla un procesor Unisoc T610 octa core şi înainte să subestimaţi acest brand, aflaţi că el ar putea fi următorul MediaTek. În 2021 au început să apară tot mai des pe tablete entry level de la Motorola, Nokia, dar şi pe telefoane, iar acum Unisoc e în top 5 producători procesoare, chiar pe locul 4. 

 

 

HTC

 

Avem parte şi 4 GB RAM şi 64 GB stocare aici, dar şi de o baterie de 4600 mAh. Ce e de "rit vechi" la acest telefon? Pentru început cititorul de amprente din spate şi apoi bretonul picătură din faţă. Terminalul are şi slot microSD, Android 11, cât despre cameră, beneficiază de una selfie de 8 MP, iar în spate avem una quad cu senzor de 13 MP principal, alături de una de 5 MP ultrawide, una de 2 MP Bokeh şi una de 2 MP Macro. 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.