Jump to content

OnePlus 10 Pro va sosi cu încărcare la 80W, cameră selfie îmbunătăţită, alte noutăţi


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>OnePlus 10 Pro va sosi cu încărcare la 80W, cameră selfie îmbunătăţită, alte noutăţi</b>După numeroase scăpări în specificaţii şi câteva şi în randări, azi OnePlus 10 Pro ni se dezvăluie în noi detalii. Telefonul ar trebui să sosească la final de trimestru întâi 2022, iar acum avem informaţii legate de un upgrade de încărcare şi cameră

 

După numeroase scăpări în specificaţii şi câteva şi în randări, azi OnePlus 10 Pro ni se dezvăluie în noi detalii. Telefonul ar trebui să sosească la final de trimestru întâi 2022, iar acum avem informaţii legate de un upgrade de încărcare şi cameră selfie.

Flagshipul OnePlus 10 Pro ar trebui să debuteze la final de trimestru întâi din 2022, iar un zvonac din China, unul de încredere a pus deja mâna pe specificaţii cheie ale telefonului. Digital Chat Station scrie că multe dintre specificaţii sunt identice cu ale lui OnePlus 9 Pro, dar noul telefon va plusa pe partea de cameră selfie şi încărcare pe fir, sărind la 80W. 

 

OnePlus 10 Pro va păstra ecranul AMOLED LTPO de 6.7 inch, cu refresh rate de 120 Hz de pe OnePlus 9 Pro, cu tot cu orificiul în ecran din colţul stânga sus. De această dată senzorul selfie va fi unul de 32 MP în loc de cel de 16 MP. Asta în vreme ce în spate se afla o cameră principală de 48 MP, una de 50 MP ultrawide şi una de 8 MP telephoto cu zoom optic 3X. Bizar să vedem că nici în 2022 OnePlus nu trece la zoom optic 5X, deci la cameră periscopică, dar poate că un model dincolo de Pro, un "Ultra" să zicem ne va surprinde cu aşa ceva.

 

ONEPLUS10PRO5K2_1636486442_592x289.jpg

 

Încărcarea wireless va urca la 50W. De remarcat şi că OPPO Find X4 Pro primeşte şi el încărcare la 80W, deci nu sărim la acel prag de 125W estimat pentru telefoanele flagship sub umbrelă BBK pentru la anul. OPPO şi OnePlus au departamentele de R&D la comun, deci era de aşteptat să vedem astfel de tehnologii partajate între ele.

 

Seria OnePlus 10 va avea Android 12 preinstalat, cu un OxygenOS inspirat de ColorOS în Europa şi cu ColorOS de la OPPO în China. Aparent telefoanele vor sosi mai devreme în China decât în alte regiuni. 

Pe OnePlus 10 Pro vom mai avea şi procesor Snapdragon 8 Gen 1, 12 GB RAM LPDDR5, 256 GB stocare UFS 3.1 şi o baterie de 5000 mAh. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.