Jump to content

iPhone-ul antiglonţ e real! Caviar a lansat iPhone 13 Stealth 2.0; Din ce material e realizat?


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>iPhone-ul antiglonţ e real! Caviar a lansat iPhone 13 Stealth 2.0; Din ce material e realizat?</b>Brandul rusesc Caviar continuă să surprindă şi atunci când nu învăluie telefoane şi tablete în aur şi diamante (sau fabricate din resturi de Tesla)... le face antiglonţ. În 2020 ne-a prezentat un iPhone 12 fără module foto în faţă

 

Brandul rusesc Caviar continuă să surprindă şi atunci când nu învăluie telefoane şi tablete în aur şi diamante (sau fabricate din resturi de Tesla)... le face antiglonţ. În 2020 ne-a prezentat un iPhone 12 fără module foto în faţă şi spate, pentru cei obsedaţi de intimitate, iar acum o versiune Stealth similară, dar adusă la ediţie 2.0 aducă şi o "armură antiglonţ".

 

Noul iPhone 13 Caviar Stealth 2.0 nu are camere şi primeşte o protecţie antiglonţ de la NPO TCIT, firmă specializată în blindarea de vehicule de luptă şi elicoptere. Aveţi şi un clip mai jos în care se trage cu pistolul spre un iPhone 13 şi iPhone 13 Pro Max. Clipul a clarificat şi aspectul antiglonţ şi anume că terminalul în sine nu scapă nevătămat după impact dacă apara manechinul şi implicit şi omul de daune fatale. E practic protecţia ta antiglonţ. 

 

 

Caviar a pornit de la ideea că aceste telefoane fără camere sunt ideale pentru a lucra în domenii sensibile, precum cele în care nu ai voie cu dispozitive cu camere, agenţii guvernamentale, servicii secrete şi altele de gen. Mai există şi o versiune din titaniu ultrarezistent, care face faţă şi mai bine unui glonţ de pistol şi îşi păstrează şi camerele. 

 

Evident, produsele sunt în ediţie limitată şi doar 99 de unităţi vor fi produse. Cumpărătorii pot alege între un iPhone 13 Pro sau 13 Pro Max cu 128 GB, până la 1 TB stocare. Cel mai "ieftin" model costă 6370 de dolari, iar vârful de gamă, iPhone 13 Pro Max de 1 TB ajunge la 7980 dolari. Telefonul poate scăpa "cu viaţa" după un glonţ, dar al doilea îl face inutilizabil.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.