Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

realme GT Neo 2: Design încântător de privit, cu un gradient hipnotizant


.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>realme GT Neo 2: Design încântător de privit, cu un gradient hipnotizant</b>realme GT 5G a fost un telefon inspirat de un Ford GT, în vreme ce realme GT Master Edition a avut un spate creat de un designer japonez, inspirat de trolere. realme GT Neo 2 merge pe ruta spatelui "frosted", adică un finisaj tip geam aburit

 

realme GT 5G a fost un telefon inspirat de un Ford GT, în vreme ce realme GT Master Edition a avut un spate creat de un designer japonez, inspirat de trolere. realme GT Neo 2 merge pe ruta spatelui "frosted", adică un finisaj tip geam aburit, cu 7 nano straturi aplicate, unele anti glare. Telefonul se găseşte pe Neo Black şi Neo Blue şi noi avem această din urmă versiune, în gradient.

 

Video-review realme GT Neo2, secțiunea Design

 

 

 

Păcat că nu avem şi versiunea verde, pentru că e acel verde al broscuţelor ce apar în documentarele de pe televizoarele din showroom-uri. Telefonul e fabricat din plastic (spate şi ramă) şi are sticlă în faţă, cu protecţie Gorilla Glass 5 şi protecţie din plastic aplicată din fabrică. Are muchii simetrice ale ecranului şi orificiu decupat în ecran. Telefonul e puţin mai greu de manevrat cu o mână decât realme GT 5G, având şi diagonală mai mare.

 

Realme GT Neo2 - Unboxing: realme-GT-Neo-2_023.jpg

 

E totuşi aderent, are priză bună şi modulul camerei are finisaj oglindă şi nu "frosted", ceea ce îl scoate în evidenţă. Spatele nu atrage amprente, telefonul e solid construit şi măsoară 9 mm în talie. Cântăreşte 199.8 grame şi are butoane fizice comode, responsive. Singurul lucru care lipseşte de aici e finisajul IP, atât.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.