Jump to content

vivo Y32 debutează oficial! Inaugurează CPU-ul Snapdragon 680, este subțire, ușor și vine cu baterie de 5000 mAh


.Lenor
 Share

Recommended Posts

<b>vivo Y32 debutează oficial! Inaugurează CPU-ul Snapdragon 680, este subțire, ușor și vine cu baterie de 5000 mAh</b>vivo este unul dintre cei mai importanți producători când vine vorba de telefoane mobile. Compania pregătește modele flagship cu CPU-uri de top pentru 2022, dar iată că pe final de an sunt prezentate și modele entry-level, accesibile

 

vivo este unul dintre cei mai importanți producători când vine vorba de telefoane mobile. Compania pregătește modele flagship cu CPU-uri de top pentru 2022, dar iată că pe final de an sunt prezentate și modele entry-level, accesibile. Printre acestea îl găsim pe vivo Y32, un smartphone proaspăt anunțat astăzi care marchează și o premieră, fiind primul terminal cu CPU Snapdragon 680 din lume. Detalii despre acesta avem mai jos.

 

vivo Y32

 

Avem de-a face cu un telefon subțire și ușor. vivo Y32 cântărește 182 de grame și măsoară 164,26 x 76,08 mm și are o talie de doar 8 mm. Avem construcție din plastic în spate, sticlă în față și sosește în două nuanțe: Harumi Blue și Foggy Night. Display-ul ar fi un panou LCD cu diagonală de 6.51 inch. Vine cu rezoluție HD+, refresh rate standard, iar rația corp-ecran este de 89%, având și un notch picătură pentru camera selfie.

 

La interior se află un nou CPU anunțat de către Qualcomm - Snapdragon 680. Acest cipset ar urma să fie integrat și în cazul lui Redmi Note 11 4G la nivel global. Totuși, vivo Y32 este modelul care îl inaugurează. Mai regăsim aici 8 GB de memorie RAM și 128 GB de stocare UFS 2.1, iar telefonul suportă și carduri microSD de până la 1 TB. 

 

vivo-Y32-Featured-C-horz_592x344.jpg

 

Cât despre camere, regăsim în față un senzor de 8 MP, iar în spate doar doi senzori. Camera principală are 13 MP și este acompaniată de una de 2 MP. Cât despre conectivitate, vorbim despre un model dual-SIM 4G. El vine cu WiFi Dual-Band, Bluetooth 5.0, GPS, port USB-C pentru alimentare și chiar jack de 3.5 mm pentru căști. Bateria este o unitate de 5000 mAh, iar încărcarea se realizează la 18W. Rulează Android 11 și vine cu interfața OriginOS aplicată peste.

Prețul de comercializare din China este de 219 dolari. Nu știm încă dacă acest model va ajunge la nivel internațional.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.