Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Profesori de la un liceu din Botoșani merg cu colindul ca să adune bani pentru o elevă rămasă orfană de ambii părinți


Alucard ToV
 Share

Recommended Posts

christmas-motif-6712704_1280-820x523.thumb.jpg.a78e336009882c8cbd77dd70f79d1453.jpg

 

Un grup de profesori de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” (CNME) Botoşani merg cu colindul la instituţiile publice sau companiile din municipiu pentru a strânge fonduri ca să ajute o elevă a liceului, care a rămas orfană de ambii părinţi, scrie Agerpres.

 

Corul „Emisong”, dirijat de profesorul Cătălin Purice, s-a mobilizat pentru sprijinirea elevei a cărei mamă a murit, recent, de COVID-19, după ce, în urmă cu mai mult timp, şi tatăl acesteia decedase.

 

„Este un colind pentru o cauză nobilă. Încercăm să ajutăm o fetiţă care a rămas orfană de ambii părinţi. Încercăm, prin ceea ce facem noi, să o ajutăm, pentru a depăşi aceste momente foarte dificile ale ei şi ale fratelui ei, care este student”, a declarat directorul adjunct al CNME, Ştefan Oltean.

 

Cadrele didactice de la Colegiul “Mihai Eminescu” speră să colecteze suficiente fonduri pentru a putea achita facturile la întreţinere, din această iarnă, pentru apartamentul elevei lor.

 

„Este foarte greu pentru eleva noastră. Nu ştiu dacă vom reuşi să aducem măcar un mic zâmbet pe chipul acestui copil. Colindul întotdeauna este frumos, este cântat cu plăcere, dar acum cred că este încărcat cu mai multă emoţie”, a spus, la rândul său, profesorul Cristina Bălăucă.

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.