Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Samsung Galaxy A53 va avea două versiuni cu procesoare diferite, din cauza problemelor de aprovizionare cu componente


Alexandru M. Nicolae
 Share

Recommended Posts

<b>Samsung Galaxy A53 va avea două versiuni cu procesoare diferite, din cauza problemelor de aprovizionare cu componente</b>În cursul zilei de ieri am aflat printre altele și vestea că Samsung Galaxy S22 ar putea avea disponibilitatea afectată din vina unor probleme de aprovizionare cu diverse componente, o problemă care a afectat deja și hitul A52s

 

În cursul zilei de ieri am aflat printre altele și vestea că Samsung Galaxy S22 ar putea avea disponibilitatea afectată din vina unor probleme de aprovizionare cu diverse componente, o problemă care a afectat deja și hitul A52s care la unii retaileri apare listat în regim de precomandă acum, deși a debutat oficial cu multe luni în urmă pe piață. Acest deficit de componente va lovi și modelul succesor Galaxy A53 5G care aparent este așteptat să sosească în două variante de procesoare.

Sursa din spatele acestei informații este site-ul olandez GalaxyClub.nl, care ne dezvăluie faptul că va fi o singură versiune Galaxy A53, cea cu 5G. Anterior am primit un A52 4G și un A52 5G, iar după a venit A52s 5G. Aflăm pe această cale faptul că în unele piețe (precum SUA), noul smartphone Samsung Galaxy A53 5G va purta numele de serie SM-A536U și va sosi cu un nou procesor Exynos, fiind vehiculat numele Exynos 1200.

În alte regiuni telefonul va purta numele de serie SM-A536B (Europa), respectiv SM-A536E (Orientul Mijlociu, Africa de Nord) și va avea un alt procesor decât cel regăsit pe varianta care se va comercializa în SUA. Motivul din spatele acestei decizii este ușor de intuit, fiind asociat crizei de pe piața semiconductor care pare că nu se mai termină.

Au fost afectate multe industrii, inclusiv cea auto, iar acum și seria hit de la Samsung. A53 5G ar putea debuta oficial undeva prin martie alături de A33 și A73, iar pe lista sa de dotări avem baterie de 5000 mAh și o cameră foto principală de 64 mpx. 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.