Jump to content

Xiaomi confirma ca doar doua flagship-uri vor fi lansate pe 28 Decembrie


Alexandru M. Nicolae
 Share

Recommended Posts

Xiaomi confirmă că doar două flagship-uri vor fi lansate pe 28 decembrie

 

Xiaomi a dezvăluit că 28 decembrie va fi data anunțării pentru noua sa serie 12, iar ulterior a anunțat și că vom vedea doar două flagship-uri care vor apărea la evenimentul de lansare. Dispozitivele vor avea ecrane ușor curbate pe lateral, ceea ce se potrivește cu informațiile anterioare ale afișajului curbat din toate cele patru părți, ceea ce înseamnă că telefoanele pe care le vom vedea sunt probabil Xiaomi 12 și Xiaomi 12 Pro.

Ambele vor avea chipset-ul Snapdragon 8 Gen 1, iar o grămadă de aspecte ale performanței au fost împărtășite într-o postare separată pe blogul Weibo. Entuziasmul pentru noua platformă Qualcomm este uriaș la sediul Xiaomi, dar rezultatele din viața reală vor fi cele care contează pentru consumatori.

Între timp, o unitate Xiaomi 12 a trecut prin testul Geekbench, iar rezultatele sunt cu aproximativ 8-10% mai bune decât telefoanele cu Snapdragon 888 Plus: 1.224 în testul pentru un singur nucleu și 3.823 de puncte la testul cu mai multe nuclee.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.