Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Pixel Watch se dezvăluie în noi detalii: va avea procesor Exynos şi Google Assistant funcţional offline


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Pixel Watch se dezvăluie în noi detalii: va avea procesor Exynos şi Google Assistant funcţional offline</b>Ceasul Google Pixel Watch pluteşte ca un spectru în zvonistică de cel puţin un an, iar acum se apropie de concretizare, judecând după zvonurile proaspăt apărute. De această dată aflăm noi detalii despre hardware-ul său

 

Ceasul Google Pixel Watch pluteşte ca un spectru în zvonistică de cel puţin un an, iar acum se apropie de concretizare, judecând după zvonurile proaspăt apărute. De această dată aflăm noi detalii despre hardware-ul său, dar şi despre funcţionalitate. 

Vă reamintesc că pe 7 decembrie vedeam imagini promo cu produsul şi aflam că va sosi în 2022.

 

Este aşteptat cu noul Wear OS la bord, iar acum descoperim că ar avea la interior un procesor Exynos. De altfel relaţia dintre Google şi Samsung s-a strâns în segmentul de purtabile, odată cu integrarea lui Wear OS pe seria Galaxy Watch 4. Pixel Watch ar trebui să vină cu un corp rotund şi subţire, cu un ecran cu muchii foarte înguste.

 

Pixel Watch

 

Numele produsului a fost descoperit recent în cod sursă al unor alte produse, sub denumirea de "Pixel Experience Watch". Sunt şi aluzii la funcţii unice în Wear OS, care nu se vor găsi pe alte ceasuri cu acelaşi sistem de operare. Wear OS 3 va aduce şi cea mai nouă versiune de Google Assistant, care va prelua comenzi vocale şi va realiza task-uri chiar şi offline. Această funcţie e disponibilă doar pe anumite telefoane Pixel acum.

Emulatorul Wear OS 3 lansat recent dezvăluie şi că Google Assistant ar putea arăta precum vedeţi în imaginea de mai sus.

 

În loc să ocupe întregul ecran în timpul preluării unei comenzi vocale, va afişa doar cele 4 culori Google într-un semicerc jos pe ecran. Sursa scrie şi că încă nu e clar dacă procesorul mai sus menţionat va fi unul branduit Exynos sau Tensor, dar e clar produs de Samsung.

Zvonacul Max Weinbach afirmă că acel CPU va fi similar cu cel de 5 nm Exynos W920 găsit pe Galaxy Watch 4, dar cu branding Tensor aplicat peste. Dispozitivul e aşteptat în primăvara lui 2022 cu un preţ de la 300 de dolari în sus. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.