Jump to content

Noul pliabil Honor Magic V va aduce cameră foto principală de 50 mpx și display-uri cu refresh rate de 90Hz, respectiv 120Hz

A I i n
 Share

Recommended Posts

<b>Noul pliabil Honor Magic V va aduce cameră foto principală de 50 mpx și display-uri cu refresh rate de 90Hz, respectiv 120Hz</b>Cei de la Honor se pregătesc cu mare fast pentru evenimentul de pe data de 10 ianuarie 2022, zi în care vor prezenta lumii primul smartphone pliabil din portofoliu - modelul Honor Magic V. După ce anterior am văzut un teaser video

Cei de la Honor se pregătesc cu mare fast pentru evenimentul de pe data de 10 ianuarie 2022, zi în care vor prezenta lumii primul smartphone pliabil din portofoliu - modelul Honor Magic V. După ce anterior am văzut un teaser video și aflat că telefonul adoptă un design fără goluri/spațiu între cele două părți de ecran, iată că acum avem și detalii despre camera sa foto și display-urile în sine.

În spatele informațiilor se află celebrul zvonac DigitalChatStation și aflăm prin intermediul său faptul că Honor Magic V va avea o cameră foto principală de 50 megapixeli în spate, cea wide. Rămân necunoscute celelalte camere din setup, deși mă gândesc cel mai probabil la integrarea unei camere ultra-wide și a uneia telephoto cu zoom optic 2x-3x.

Altă veste dezvăluită astăzi este aceea că ecranul extern cu diagonală de 6.5 inch și rată de refresh de 90Hz, în timp ce ecranul de la interior, cel pliabil, va ajunge la 8 inch și va pune la bătaie un refresh rate mare de 120Hz. Deși în teaserul anterior părea că telefonul adoptă o cameră selfie sub display-ul mare, în realitate vom avea un decupaj bulină în colțul din dreapta sus.

Honor Magic V este așteptat cu procesor Snapdragon 8 Gen1 și cu siguranță va avea un preț pe măsură.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.