Jump to content

LG va prezenta în cadrul CES 2022 noile monitoare UltraFine și DualUp, alături de primul laptop de gaming UltraGear 17G90Q


Recommended Posts

<b>LG va prezenta în cadrul CES 2022 noile monitoare UltraFine și DualUp, alături de primul laptop de gaming UltraGear 17G90Q</b>LG și-a anunțat în acest an ieșirea de pe segmentul smartphone, dar compania a intrat odată cu debutul modelului LG UltraGear 17G90Q pe segmentul notebook-urilor de gaming. Acesta a fost prezentat înainte de startul CES 2022, însă în cadrul marelui târg

 

LG și-a anunțat în acest an ieșirea de pe segmentul smartphone, dar compania a intrat odată cu debutul modelului LG UltraGear 17G90Q pe segmentul notebook-urilor de gaming. Acesta a fost prezentat înainte de startul CES 2022, însă în cadrul marelui târg tehnologic va exista și un stand dedicat pentru acesta și alte produse pregătite de către companie. Printre acestea se vor afla și două monitoare, după cum aflăm azi, axate pe productivitate și gaming. Detalii despre cele două modele UltraFine și DualUp avem mai jos.

LG UltraFine

LG UltraFine 32UQ85R ar fi un monitor proiectat în special pentru designeri grafici, editori foto/video și creatori de conținut. El vine cu un display IPS cu tehnologie LG Nano, de 32 inch, cu rezoluție 4K (3840 x 2160 pixeli). Aspectul său este 16:9 și poate reda 98% din spectrul culorilor DCI-P3, luminozitatea ajungând până la 400 de nits. Timpul de răspuns este de 5ms, iar monitorul sosește și cu tehnologie AMD FreeSync integrată.

LG-UltraFine_1_592x312.jpg 

 

Stand-ul său este solid și se poate roti la 180 de grade facil. De asemenea, înălțimea poate fi reglată și avem aici și difuzoare integrate cu tehnologie MAXXAUDIO (2x5W). Pe partea de porturi regăsim 2x HDMI, display port, dar și un USB Type-C cu tehnologie DP Alt și Power Delivery, pentru a alimenta dispozitive cu o putere de până la 96W. 

LG DualUp

Modelul DualUp sosește cu un aspect unic și inedit, de 18:16. Este vorba tot despre un panou IPS Nano, iar formatul ar fi potrivit atât pentru programatori, cât și pentru creatorii de conținut. Rezoluția în acest caz este QHD (2560 x 2880 pixeli) și poate înlocui cu succes un setup de două monitoare cu display-uri de 21.5 inch, fiind suprafața acoperită de acest model DualUp de la LG. Există aici și un stand LG Ergo ultra-ajustabil, monitorul urmârind să îmbunătățească productivitatea și confortul utilizatorilor, economisind în același timp spațiu pe birou.

LG

 

Primim aici un timp de răspuns de 5ms, luminozitate de până la 300 de nits și contrast de 1000:1. Certificarea HDR10 este prezentă, iar LG a adăugat aici și funcția vertical split pentru un multitasking de excepție. Pe partea de conectivitate regăsim un port USB-C care permite alimentarea altor dispozitive la 96W, dar și două porturi HDMI, Display-Port  și un hub USB (1xUpstreeam, 2x Downstream). Primim un setup de difuzoare dual (2x 5W) și sosește cu tehnologia MAXXAUDIO.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.