Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Michael Schumacher a împlinit, astăzi, 53 de ani. Motivele pentru care familia păstrează discreția totală


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Septuplul campion mondial din Formula 1, Michael Schumacher, rănit grav într-un accident la schi pe 29 decembrie 2013, împlinește, astăzi, 53 de ani.

 

Michael Schumacher

 

Neamțul s-a născut la 3 ianuarie 1969, în localitatea Hurth, situată în vestul Germaniei, în landul Nordrhein-Westfalen. A debutat în Formula 1 la vârsta de 22 de ani, la volanul unui monopost Jordan, în august 1991, în Marele Premiu al Belgiei, desfăşurat pe circuitul Spa-Francorchamps şi a obţinut prima victorie un an mai târziu, pe acelaşi circuit.

 

Michael Schumacher a împlinit 53 de ani

 

În cariera sa, pilotul german a ieșit de șapte ori campion mondial: în 1994 și 1995 cu Benetton, și în 2000, 2001, 2002, 2003 și 2004 cu Ferrari, fiind singurul pilot care a reușit cinci titluri consecutive.

 

Tot la capitolul titluri, Michael Schumacher împarte prima poziție cu britanicul Lewis Hamilton (2008, 2014, 2015, 2017, 2018, 2019 și 2020), câte șapte succese .

 

S-a retras prima dată din Formula 1 la finalul anului 2006, apoi a revenit în Marele Circ în 2010. Însă în trei sezoane petrecute la Mercedes germanul nu a mai arătat forma care l-a consacrat. Michael Schumacher nu a reuşit în această a doua etapă a carierei decât un loc 3, la Valencia, în 2012, şi patru clasări pe locul 4.

 

De ce nu se cunosc informații despre starea sa de sănătate

 

Michael este căsătorit cu Corinna din 1995 şi au doi copii, Gina Maria (24 ani) şi Mick (22 de ani). Familia Schumacher s-a stabilit în anul 2007, la Gland, Elveţia, o staţiune pe malul lacului Leman, în apropiere de Geneva. Averea lui Schumacher a fost estimată în 2010 la peste 600 de milioane de euro.

 

Cu toate acestea, ultimele știri despre starea sa de sănătate au fost comunicate în septembrie 2014, când acesta a fost transferat la locuința sa din Geneva, după șase luni și jumătate petrecute la Spitalul Universitar Grenoble și alte trei luni la Spitalul Universitar Lausanne.

 

”A făcut progrese în ultimele săptămâni și luni, ținând cont de gravitatea rănilor sale, dar mai rămâne un drum lung și greu în față”, anunțau atunci reprezentanții familiei.

 

Conform nemților de la focus.de, există două motive pentru care soția Corinna și managerul Sabine Kehm păstrează liniștea absolută în cazul fostului pilot:

 

  • Din cauza complexității leziunilor cerebrale, nu pot fi făcute prognoze sigure. Fiecare astfel de accidentare își urmează propriul curs și, la un anumit moment, previziune nu mai pot fi făcute în mod corect. Nici măcar de cei mai buni și mai scumpi medici din lume.
  • În calitate de reprezentant al familiei Schumacher, Sabine Kehm dorește să informeze publicul doar atunci când există speranțe concrete, un progres constant. Dacă s-ar emite comunicate frecvent, ar putea fi obligată să facă acest lucru la nesfârșit, chiar dacă starea de sănătate a lui Michael Schumacher s-ar agrava.

 

Astfel, nemții sunt de părere că lumea va afla adevărul doar atunci când Michael Schumacher va prezenta un progres remarcabil, care s-ar transforma într-o poveste cu final fericit. Până atunci, fanii campionului german sunt obligați să înțeleagă și să respecte dorințele familiei.

 

Mick Schumacher, pilot de rezervă la Ferrari!

 

La 21 decembrie, Ferrari a anunţat că fiul lui Michael Schumacher, Mick va fi pilot de rezervă în sezonul din 2022. Tânărul de 22 de ani va fi pilot de rezervă la 11 din cele 23 de Grand Prix-uri programate anul viitor, în alternanţă cu italianul Antonio Giovinazzi.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.