Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

CES 2022: ASUS ProArt Display PA169CDV este un monitor portabil cu tehnologie Wacom, suport pentru desen profesionist


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>CES 2022: ASUS ProArt Display PA169CDV este un monitor portabil cu tehnologie Wacom, suport pentru desen profesionist</b>Creatorii profesionişti primesc la rândul lor noi dispozitive anunţate la CES 2022, precum ASUS ProArt Display PA169CDV. Acesta este un monitor portabil, cu tehnologie Wacom şi e gândit pentru cei care desenează la modul profesionist

 

Creatorii profesionişti primesc la rândul lor noi dispozitive anunţate la CES 2022, precum ASUS ProArt Display PA169CDV. Acesta este un monitor portabil, cu tehnologie Wacom şi e gândit pentru cei care desenează la modul profesionist, creatorii de animaţii. Avem de-a face cu un monitor tactil portabil, pe care îl detaliem mai jos.

 

Dispozitivul vine cu un ecran 4K de 15.6 inch şi cu suport pentru tehnologia de input Wacom EMR, în tandem cu stylusul ASUS ProArt Pen. Aduce şi suport DisplayHDR 400 şi validare duala Pantone, plus certificări Calman Verified pentru acurateţea culorilor. Suportul sau îi permite proptirea la diferite unghiuri ideale pentru a desena. ASUS afirma că acest produs a fost calibrat din fabrica pentru a atinge un Delta E mai mic decât 2.

 

ASUS ProArt Display

 

Ca şi alte modele ProArt lansate în ultimii ani, el este compatibil cu ASUS Dial şi Control Panel, în vreme ce lucraţi în software Adobe. E compatibil şi cu Microsoft Surface Dial. Dispune de culori pe 10 biți, gamut de culori 100% sRGB și 100% Rec.709.

 

A debutat şi ProArt Display OLED PA16DC, un monitor de 15.6 inch 4K OLED, care suporta 100% din spaţiul de culoare DCI-P3, dar nu are suport pentru stylus. El ajunge la o luminozitate de 450 de nits şi oferă acurateţe şi mai bună a culorilor (Delta E sub 1). Are şi colorimetru integrat, suport pentru formaturi HDR şi două picioare pe care să fie proptit. 

 

A venit şi uriaşul ASUS ProArt PA348CGV, cu diagonală de 34 inch, aspect 21:9 şi rezoluţie de 3440 x 1440 pixeli. Şi aici avem calibrare Delta E sub 2, dar şi certificare Calman. Pe partea de conectivitate are DisplayPort 1.4, interfaţa Type-C, dar şi două porturi HDMI. Prin Type-C scoate alimentare la 90W. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.