Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

WalkingPad C1 - bandă de mers pliabilă, pentru sesiuni de mișcare și fitness, la super reducere pe TomTop


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>WalkingPad C1 - bandă de mers pliabilă, pentru sesiuni de mișcare și fitness, la super reducere pe TomTop</b>După atâtea preparate delicioase de sărbători, cu siguranță s-au mai adunat și câteva kg, astfel că e clar nevoie de mișcare. Cum vremea începe să se strice, nu mai este atât de ușor să ieșim afară, astfel că ne putem îndrepta către

 

După atâtea preparate delicioase de sărbători, cu siguranță s-au mai adunat și câteva kg, astfel că e clar nevoie de mișcare. Cum vremea începe să se strice, nu mai este atât de ușor să ieșim afară, astfel că ne putem îndrepta către o bandă de mers pliabilă precum acest model WalkingPad C1. Este vândut de către TomTop și partea bună este că se livrează în 3-5 zile lucrătoare direct din depozitul retailerului aflat în Germania.

 

Aparatul de față este destinat persoanelor cu vârste între 14-60 ani și are în componență aliaj din aluminiu, iar greutatea maximă suportată este de 90kg. Ni se promite un produs durabil și sigur de folosit, iar faptul că este pliabil este clar un plus pentru cei care nu au prea multe locuri de depozitare prin casă. Are și două roți pentru a fi mai ușor de transportat dintr-un loc în altul.

 

WalkingPad C1

 

De asemenea, aparatul are un design multi-layer pentru protecția picioarelor și articulațiilor. Avem posibilitatea de a-l controla prin telecomandă sau din aplicația de mobil WalkingPad APP. Această bandă de mers suportă control autonom al vitezei și are 3 moduri: standby, manual, auto. Mărimea benzii de mers este de 1200 x 400mm iar greutatea sa de 22 kg. În mod pliat măsoară 855x528x145.5mm.

 

WalkinPad C1 vine la pachet cu telecomandă, baterii, lanyard, cheie, manual, cablu de alimentare și ulei pentru ungerea mecanismului la nevoie. Costă doar 214.76 euro și așa cum spuneam livrarea este gratuită.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.