Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

CES 2022: Samsung prezintă prototipuri de ecrane dublu pliabile, rulabile


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>CES 2022: Samsung prezintă prototipuri de ecrane dublu pliabile, rulabile (Demo Video)</b>Samsung a avut un an excelent în segmentul pliabilelor, unde a vândut de 3-4 ori mai multe unităţi decât în anul anterior. Acum e gata să ducă formatul la un nou nivel şi la CES 2022 a adus câteva prototipuri de ecrane care

 

Samsung a avut un an excelent în segmentul pliabilelor, unde a vândut de 3-4 ori mai multe unităţi decât în anul anterior. Acum e gata să ducă formatul la un nou nivel şi la CES 2022 a adus câteva prototipuri de ecrane care prefaţează acest viitor al pliabilelor.

 

Am văzut atât un dublu pliabil cunoscut ca Samsung Flex S, cu două balamale şi cu diagonală de tabletă, dar şi un Flex G, care se pliază spre interior în forma literei "G". Au apărut la stand şi laptopuri pliabile, dar şi un rulabil numit Flex Slidable. Flex S se pliază sub forma literei "S", iar ecranul odată deschis pe ambele laturi duce la un format de tabletă mare. Dacă închidem terminalul el devine un telefon. 

 

Samsung Flex Note este practic un laptop cu două ecrane, promovat ca laptop pliabil. Oferă un ecran de 13 inch în format tabletă şi şi unul de 17 inch wide atunci când este deschis. Aduce oarecum cu ASUS Zenbook 17 Fold OLED prezentat tot la CES 2022. În zona de jos în format laptop vom avea o tastatură virtuală sau un accesoriu tastatură.

 

 

Poate cel mai interesant este Samsung Flex slidable, un rulabil, cu un ecran care se extinde pe lateral, prin glisarea unei porţiuni de telefon din partea dreaptă. Acest sistem aminteşte de OPPO X 2021 şi probabil implică şine metalice pe care alunecă acea porţiune extra de ecran. Nu câştigi totuşi foarte multă diagonală şi rişti să blochezi acel segment cu scame, praf şi tot soiul de alte elemente, dar nu e bine izolat.

 

Nu avem nici o garanţie că aceste prototipuri vor deveni produse comerciale şi dacă o vor face primele generaţii vor avea preţuri prohibitive şi număr mici de unităţi disponibile. Dintre toate tableta pliabilă în formă de "S" mi se pare cea mai interesantă.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.