Jump to content

Antrenorul lui Cadiz a vorbit despre situația lui Florin Andone, atacantul dorit de Rapid

RW YuukiKING
 Share

Recommended Posts

florin andone

Atacantul de 28 de ani ar fi așteptat la Rapid, club care l-ar dori împrumut șase luni și care ar fi pregătit să-i ofere 75.000 de euro până la finalul sezonului.

Antrenorul lui Cadiz a vorbit despre situația lui Florin Andone, atacantul dorit la Rapid

Antrenorul lui Cadiz, Alvaro Cervera, a vorbit, vineri, despre situția lui Florin Andone. Tehnicianul a anunțat că se va baza pe atacantul român cât timp acesta va fi la club și a recunoscut că Florin Andone a avut probleme de adaptare, însă acum nivelul său a crescut.

”Mă bazez pe el și voi continua să o fac cât timp va fi aici. A fost greu pentru el să se adapte și poate că asta m-a costat și pe mine. 

Acum este mai bine față de momentul în care a venit, e pe drumul cel bun. Cât timp va fi aici, îl vom folosi. Am vorbit cu el acum ceva timp, i-am spus ce are de făcut aici. Se antrenează bine”, a spus Alvaro Cervera.

Florin Andone a evoluat în doar șase partide pentru Cadiz în acest sezon, patru în La Liga și două în Cupa Spaniei, competiție în care a și marcat singurul gol stagional, în partida cu Albacete, din turul secund.

Florin Andone a sperat că revenirea în Spania îi va resuscita cariera, având în vedere că venea după momente complicate, în care s-a complicat și cu o gravă accidentare, în perioada în care a fost împrumutat de Brighton la Galatasaray.

Sursa

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.