Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

CES 2022: TCL prezintă două perechi de ochelari AR: NxtWear Air și Leiniao Air


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>CES 2022: TCL prezintă două perechi de ochelari AR: NxtWear Air și Leiniao Air</b>În cadrul CES 2022 au fost prezentate o mulțime de dispozitive și tehnologii interesante. Una dintre companiile care a susținut chiar mai multe lansări în cadrul evenimentului este TCL. Pe lângă televizoare, telefoane și tablete, au fost lansate astfel

 

În cadrul CES 2022 au fost prezentate o mulțime de dispozitive și tehnologii interesante. Una dintre companiile care a susținut chiar mai multe lansări în cadrul evenimentului este TCL. Pe lângă televizoare, telefoane și tablete, au fost lansate astfel și două perechi de ochelari inteligenți AR. Ambele produse au fost dezvoltat independent de către TCL în cadrul laboratoarelor Thunderbird Innovation. Detalii despre NxtWear Air și Leiniao Air avem mai jos.

 

TCL NxtWear Air

 

NxtWear Air sosesc ca model succesor direct pentru NxtWear G, ochelarii AR lansați anul trecut de către companie. Ei vin cu display-uri microOLED cu rezoluție Full HD și cântăresc doar 130 de grame, cu 30% mai puțin față de varianta anterioară.

 

ar_tcl_592x339.jpg

 

Potrivit TCL, pot livra imagini de până la 140 de inch în diagonală, fiind folosiți ca monitor extern pentru PC-uri sau laptopuri. Au difuzoare stereo integrate și pot fi folosiți ca un monitor extern on-the-go, pentru productivitate maximă.

NxtWear Air vor fi disponibili în următoarele săptămâni, însă TCL nu a dezvăluit încă prețul de comercializare pentru acești ochelari AR.

 

TCL Leiniao Air

 

A doua pereche de ochelari prezentați de către TCL în cadrul evenimentului sosesc cu funcționalități smart. Ei vin cu panouri microLED holografice care ar balansa eficiența și dispersia luminoasă, livrând în același timp culori realiste. Utilizatorii pot accesa folosind ochelarii informații legate de vreme, fotografii sau prezentări multi-screen. TCL ar lucra între timp la o interconectare cu automobilele și dispozitivele Smart Home. 

 

Din păcate, această pereche de ochelari a fost prezentată sub formă de prototip și nu se știe când va fi disponibilă o versiune comercială.

 

 

Sursa

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.