Jump to content

Motorola Moto G200 5G: Design masiv, cu personalitate


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Motorola Moto G200 5G: Design masiv, cu personalitate</b>Motorola Moto G200 5G este un telefon cu ecran mare, un terminal masiv, dar nu se duce până la cifrele unui iPhone cu Max în nume sau telefon de gaming. Cântăreşte 202 grame şi are o talie de 8.9 mm. În general Motorola nu şi-a asumat mari riscuri

 

Motorola Moto G200 5G este un telefon cu ecran mare, un terminal masiv, dar nu se duce până la cifrele unui iPhone cu Max în nume sau telefon de gaming. Cântăreşte 202 grame şi are o talie de 8.9 mm. În general Motorola nu şi-a asumat mari riscuri la design în ultimul an, dar odată cu Moto G200 5G, aduce şi acea "pantă" în zona camerei principale.

 

O puteţi numi şi rampă, iar un lucru e sigur: ea face ca telefonul să se balanseze serios odată pus pe o suprafaţă plată. Din fericire putem echilibra grosimea spatelui cu husa inclusă la pachet... şi să îl protejăm evident.  Terminalul are sticlă în faţă, un panou cu o bărbie vizibilă şi un orificiu în ecran măricel. Rama şi spatele sunt fabricate din plastic. 

 

 

Look-ul nu e chiar rău, dar îţi dai seama rapid că nu e un flagship pursânge. Cititorul de amprente se află lateral, în butonul Power, iar butoanele sunt destul de responsive şi inteligent amplasate.

 

Moto G200 stă OK şi la aderență şi atrage atenţia şi prin acel logo din spate cu reflexii 3D. Aş aminti şi de protecţia contra stropirii, ceva obişnuit pe produsele Moto de la tabletele Xoom încoace.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

@S4F Taaz.rtv Posturile făcute aiurea/pentru +1/off topic (ex.: "frumoasă postare", "de mult căutam asta”, "mersi") vor fi sancţionate cu avertisment verbal. Postările vor fi apreciate prin ducerea cursorului peste butonul cu reacţii din colţul din dreapta-jos al postării, care arată astfel: aX9twVJ.png&key=96e21ae2e6557ae161344825. Vei primi un avertisment verbal.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.