Jump to content

Lando Norris vrea să dea lovitura în MP al Bahrain. Cine i-a schimbat viața pilotului pe plan personal


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Lando Norris (22 de ani), pilotul britanic al echipei McLaren, are planuri mari pe 2022.

 

luisinha

 

Desemnat al treilea pilot al anului, după Max Verstappen și conaționalul său britanicul Lewis Hamilton, de la Mercedes, Norris spune că se simte foarte încrezător în șansele sale și că vrea să dea lovitura cât mai repede în Marele Circ.

 

Lusinha Oliveira, este femeia alături de care Lando Norris se simte împlinit

 

”Cu siguranță, mă simt mult mai încrezător anul acesta, mai ales că McLaren a obținut mai multe victorii decât Ferrari. Dacă voi avea posibilitatea să lupt pentru o victorie, brusc, chiar în prima etapă, nu mă voi da la o parte, pentru că mă simt pregătit.

 

Sigur că nu poți vorbi dinainte despre un succes, mai ales că multe lucruri depind de mașina ta și nu numai”, a spus Norris, pentru formula1.com.

 

Pilotul se simte foarte bine pe toate planurile. Britanicul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de fotomodelul portughez Lusinha Oliveira (22 de ani). Cei doi nu formează de mult timp un cuplu, dar relația s-a ”oficializat” de Revelion, în Dubai.

 

Norris este foarte încântat de Lusinha. Și Carlos Sainz, fostul coleg al lui Norris, a anunțat că între cei doi există o relație. ”Este oficial!”, a anunțat acesta.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.