Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Simona Halep i-a cucerit pe cei de la WTA! Cum a fost descrisă victoria "furtunoasă" din finala Melbourne Summer Set 1


sLoww ToV
 Share

Recommended Posts

Simona Halep (30 de ani, 20 WTA) a reușit să câștige turneul Melbourne Summer Set 1, la finalul unei victorii categorice în ultimul act cu Veronika Kudermetova (24 de ani, 31 WTA), scor 6-2, 6-3.

 

simona halep

 

După meci, românca a avut un discurs plin de recunoștință, în care le-a mulțumit suporterilor, organizatorilor, adversarei din finală, dar și fostului antrenor, Darren Cahill (56 de ani).

 

Simona Halep, lăudată de cei de la WTA pentru modul în care a câștigat finala Melbourne Summer Set 1

 

Cei de la WTA au fost impresionați de maniera în care Halep a câștigat finala cu Kudermetova și au publicat pe site-ul oficial un articol în acest sens, în care au lăudat-o pe româncă pentru faptul că a reușit să își păstreze concentrarea și a revenit pe tabelă, după ce a fost condusă la începutul ambelor seturi.

 

"Halep a trecut furtunos de Kudermetova la Melbourne pentru a bifa titlul cu numărul 23 din carieră. A început lent în ambele seturi. Fostul lider mondial a comis o dublă greșeală și a fost condusă cu 2-1 în primul set, iar apoi a pierdut pe serviciu propriu în primul game al setului secund.

 

Dar Kudermetova nu a putut să profite de asta în ambele cazuri. Numărul 31 mondial a comis 27 de erori neforțate de-a lungul meciului. Halep a avut nevoie de încurajări pentru a stabiliza situația și nu i-a mai permis adversarei să ajungă aproape de un alt game pentru tot restul setului secund.

 

Încă o dată, a fost dubla campioană de Grand Slam care a profitat de momentul bun. Halep a câștigat cinci din ultimele șapte meciuri jucate și a obținut un nou trofeu după ce Kudermetova a trimis un alt rever în afara terenului", au scris cei de la WTA.

 

Sursa: digisport.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.