Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Cele mai bune jocuri de actiune/aventura din 2021


Daniel Negoi
 Share

Recommended Posts

y7m23t0.jpeg

 

Este timpul pentru sezonul premiilor aici la Twinfinite, asa ca ne uitam inapoi la cele mai bune jocuri din ultimul an. Anul 2021 a vazut un numar impresionant de jocuri de actiune/aventura, fiecare dintre ele purtandu-ne in calatorii de neuitat. Votate de catre editorii si personalul nostru, acestea au fost cele mai bune jocuri de actiune/aventura din 2021 care au oferit cele mai bogate experiente din genul lor.

 

Honorable Mention: Scarlet Nexus

E5LYYUJ.jpeg

 

Editorul de stiri Giuseppe Nelva: Cand Scarlet Nexus a fost anuntat in 2020, sa simtit diferit de multe alte jocuri venite din Japonia. A fost una dintre primele anuntate pentru console de generatia urmatoare (acum actuala) si urma sa fie lansata în acelasi timp cu o serie anime de prestigiosul Studio Sunrise. Acesta a intruchipat noile politici IP ale Bandai Namco, asa ca aveam asteptari mari pentru el.

Daca ti-a placut Persona 5, este probabil ca Scarlet Nexus este direct pe aleea ta si nu fac comparatia cu usurinta. Desigur, nu joaca la fel in multe aspecte, dar se bazeaza pe un nucleu similar care construieste jocul pe interactiunea dintre un grup de prieteni. Practic este un anime care poate fi jucat si asta este fantastic în cartea mea.

 

Honorable Mention: Marvel’s Guardians of the Galaxy

9THukil.jpeg

 

Editor de caracteristici Andrew McMahon: Cand vine vorba de jocuri de actiune/aventura, Marvel’s Guardians of the Galaxy a fost cu usurinta cea mai mare surpriza a anului 2021. Acest joc nu numai ca a reusit sa fie mai bun decat Marvel's Avengers de anul trecut, dar si-a creat si propria nisa. pe fondul unei baze de fani deja masive pentru versiunea MCU a francizei.

Toate acestea se datoreaza puterii combinate a scrierii solide a personajelor si a luptei captivante in mijlocul unei experiente profunde, desi lineare. De asemenea, nu strica faptul ca jocul are o lista de melodii cu cele mai bune pe care le ofera anii 80, care este, de asemenea, amestecata perfect in actiune. 

 

Daca poti merge doar intr-o singura aventură anul acesta, as recomanda cu caldura sa fie Marvel’s Guardians of the Galaxy, deoarece imbina perfect actiunea si naratiunea pentru a crea o experienta de care se va bucura aproape oricine.

 

Al doilea clasat: Ratchet & Clank: Rift Apart

1mjkWq4.jpeg

 

Editor senior Alex Gibson: Probabil cea mai buna prezentare a performantei de generatie urmatoare pe PS5, Ratchet & Clank: Rift Apart a fost la inaltimea platii in ceea ce priveste imaginile sale absolut spectaculoase si calitatea productiei. Se pare ca de fiecare data cand Insomniac lanseaza un nou joc din serie declaram „este ca si cum ai juca un film Pixar!” – dar serios, chiar este de data asta!

 

Totusi, Rift Apart ofera mult mai mult decat genul de imagini frumoase si o scriere cu adevarat amuzanta pentru a le pune in parte cu filmele CGI. Gameplay-ul are o calitate si o inovatie care îl face si un rival pentru cele mai bune jocuri de actiune/aventura si platforme din toate timpurile. Dincolo de platformele si impuscaturile de obicei robuste, exista o noua mecanica de schimbare a dimensiunii care a fost tesut inteligent in experienta. Este un design lider în industrie, care se mandreste cu creativitatea pe care jocurile mainstream ar trebui sa se straduiasca, dar deseori nu o fac, iar asta ar trebui sa sarbatorim cu totii.

 

Rift Apart este un joc care poate fi placut cu adevarat de oricine si il adoram pentru ca ne reaminteste ca cele mai bune jocuri nu sunt doar cele care nu numai ca te impresioneaza la nivel tehnic, ci si care iti pun un zambet urias pe buze. Nu suntem siguri de cat de mult va ajunge Insomniac vreodata in topul ceea ce este cu siguranta filigranul ridicat al seriei, dar am mai spus acest lucru si am fost placut surprinsi de nenumarate ori!

 

Primul clasat: Psychonauts 2

NFt9uYc.jpeg

 

Editorul-sef Ed McGlone: Psychonauts 2 este la fel de fidel si de bine facut ca o continuare, ceea ce este uimitor, avand in vedere ca au trecut peste 15 ani de la ultima lansare. Dar, in mod uimitor, Psychonauts 2 nu trece peste nicio bataie.

 

Jocul reia literalmente inapoi de la inceputul ultimului joc, face o treaba excelenta de a aduce la ritm atat veteranii seriei, cat si incepatorii, iar apoi, odata ce se ocupa de tot, jucatorii revin imediat in poveste cu toate abilitatile pe care le-au invatat de la primul joc.

 

A invata noi abilitati si a le dezvolta in moduri din ce in ce mai ciudate este o mare parte a distractiei din Psychonauts 2, unde vei traversa adesea mintile unor indivizi cu probleme. Aceasta oportunitate va ofera ș

sansa de a explora niste lumi foarte fantastice si imi imaginez ca este ceea ce le-a permis dezvoltatorilor sa-si dezvolte imaginatia si sa le ofere jucătorilor tot felul de abilitati distractive cu care sa exploreze aceste lumi nebune.

Combina toate acestea cu o poveste minunata si personaje distractive si memorabile si ai o reteta pentru unul dintre cele mai bune jocuri de actiune/aventura si platforme din memoria recenta.

 

Castigator: Metroid Dread

6DUqfdR.jpeg

 

Scriitoarea personalului Rebecca Stone: Metroid Dread a fost o surpriza placuta pentru fanii francizei. MercurySteam se dovedise deja cu dezvoltarea lui Samus Returns pe 3DS, asa ca nu exista nicio indoiala ca se va lupta cu crearea unei lumi nou-noute pe care Samus sa o exploreze in Dread. Compania a reusit sa surprinda esenta titlurilor Metroid inaintea sa, reusind, de asemenea, sa inoveze intr-un mod care sa ramana fidel seriei.

 

Metroid Dread este simbolul unui joc de actiune/aventura. Planeta ZDR este o planeta uriasa, diversa, cu tone de secrete ascunse de descoperit, iar Samus preia o mare varietate de abilitati, atat noi, cat si vechi pe parcursul calatoriei. Jocul incurajeaza jucatorii sa se piarda în lume, iar fiecare batalie cu sefi este un test de incercare si eroare a reflexelor si a hotararii.

Poate fi usor de uitat ca predecesorii acestui joc au definit un intreg gen, mai ales ca a trecut atat de mult timp de cand un joc Metroid a fost in centrul atentiei. A trecut mult timp, dar asteptarea a meritat foarte mult. Metroid Dread se ridica la inaltimea asteptarilor mari care i-au fost stabilite si si-a revendicat cu succes titlul de regina a genului.

 

sursa: twinfinite.net

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.