Jump to content

CES 2022: Roborock S7 MaxV Ultra este un aspirator robot complet autonom: curață, se curață, se umple cu apă


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>CES 2022: Roborock S7 MaxV Ultra este un aspirator robot complet autonom: curață, se curață, se umple cu apă</b>Roborock, etalonul de pe piaţa aspiratoarelor robot a venit la CES 2022 cu un nou flagship, aspiratorul robot Roborock S7 MaxV Ultra, care e complet autonom. Se auto goleşte, se auto curata şi se umple singur cu apă. Avem detalii despre el mai jos.

 

Roborock, etalonul de pe piaţa aspiratoarelor robot a venit la CES 2022 cu un nou flagship, aspiratorul robot Roborock S7 MaxV Ultra, care e complet autonom. Se auto goleşte, se auto curață şi se umple singur cu apă. Avem detalii despre el mai jos.

 

Mop-ul sau se va curăţa automat în timpul şi după sesiunea de aspirare şi până şi dock-ul sau se va auto curată. Există o funcţionalitate auto refill, care îl ajută pe S7 MaxV Ultra să cureţe cu mopul până la 300 de metri pătraţi, cu 50% mai mult decât modelul S7. În plus, există şi o încântă mai mare de colectare a prafului, care poate aduna praf timp de 7 săptămâni.

 

Roborock S7 MaxV Ultra

 

Roborock a umblat şi la AI, ceea ce compania numeşte ReactiveAI 2.0 Obstacle Avoidance System, un sistem care foloseşte o cameră RGB, lumina 3D şi un NPU. Cu ele S7 MaxV Ultra recunoaşte obiecte din calea sa şi curăţă în jurul lor. Recunoaşte şi poziţia mobilei şi poate curăţa în jurul său cu o singură apăsare pe ecran în aplicaţia de pe mobil. Poate chiar identifica şi materialul din care e fabricată podeaua pentru a îşi adapta curăţarea.

 

 

Include şi tehnologie VibraRise, o combinaţie de mopping sonic cu un "mop lift" care trece lin peste suprafeţele contrastante. Puterea de aspirare a acestui dispozitiv este de 5100 de Pa. Produsul costă 1399 dolari şi va sosi pe piaţa în trimestrul următor. 

A mai debutat şi nouă serie Roborock Q, care include de asemenea o tehnologie de auto golire. 

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.