Jump to content
Hostul a fost schimbat. Daca vedeti serverul offline readaugati rpg.b-zone.ro sau 141.95.124.78:7777 in clientul de sa-mp ×

Apar noi detalii despre prima tabletă OPPO; Display cu refresh rate de 120Hz, alimentare la 33W și integrare Cross Platform


TLG YuukiKING
 Share

Recommended Posts

<b>Apar noi detalii despre prima tabletă OPPO; Display cu refresh rate de 120Hz, alimentare la 33W și integrare Cross Platform</b>În ultimele săptămâni au apărut mai multe detalii despre prima tabletă OPPO și am putut vedea chiar o fotografie reală cu aceasta, deși nu foarte detaliată. S-ar numi OPPO Pad și potrivit zvonurilor, ea va fi prezentată curând de către companie

 

În ultimele săptămâni au apărut mai multe detalii despre prima tabletă OPPO și am putut vedea chiar o fotografie reală cu aceasta, deși nu foarte detaliată. S-ar numi OPPO Pad și potrivit zvonurilor, ea va fi prezentată curând de către companie. Zvonacul Digital Chat Station a oferit mai multe informații despre aceasta recent. Detalii avem mai jos.

 

Potrivit lui DCS, tableta este încă testată la nivel intern de către companie. OPPO ar lucra la optimizarea sistemului de operare pentru aceasta, încercând să aducă integrarea Cross Platform aici. Asta înseamnă că OPPO Pad s-ar putea conecta și sincroniza facil cu alte smartphone-uri, tablete, notebook-uri și televizoare pentru un schimb de fișiere rapid între aceste dispozitive și alte funcții interesante. În plus, tableta tocmai ce a primit certificarea 3C în China, iar această listare dezvăluie ca ea va suporta alimentare rapidă la 33W pe fir.

 

3c_592x256.jpg

 

Din păcate, listarea în baza de date 3C nu dezvăluie alte detalii cu privire la tabletă. Am aflat însă care ar fi specificațiile sale în trecut. Ea ar veni cu panou LCD de 11 inch în diagonală, cu refresh rate de 120Hz și rezoluție 2K (2560 x 1600 pixeli). La interior s-ar afla procesorul Snapdragon 870 de la Qualcomm, iar în partea din față am regăsi o cameră selfie de 8 MP. În spate ar exista un senzor foto de 13 MP Hynix Hi336. 

 

Se zvonește că ea ar primi cel puțin 6 GB de memorie RAM LPDDR4x, iar bateria de la interior ar avea 8080 mAh. Nu știm încă când va debuta OPPO Pad, dar având în vedere că a început să primească certificări, ar putea fi prezentată mai curând decât ne-am putea aștepta.

 

 

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.