RW MeLLo Posted January 13, 2022 Share Posted January 13, 2022 Nick-ul tau: MeLLoServer: rpg2.b-zone.roDescrierea bugului: Poti urca sus pe turnurile alea din JAIL cu putin efort de sarit continuu pe marginea gardului, buguindu-te in podeaua de sus. De acolo probabil pot sarii in afara inchisorii si de acolo nu stiu. Am incercat la misto si mi-a iesit bugul, am zis ca o sa va fie cat de cat de folos.Screenshot(s): https://imgur.com/a/BMo0MER Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Spark Posted January 14, 2022 Share Posted January 14, 2022 Salut, Acela nu este un bug de la server ci unul de la joc. Am stat mult timp in NG si nu am intalnit niciodata o persoana sa se urce pe acel turn si nici cazuri raportate de cineva nu am vazut vreodata. Daca chiar ar face cineva acest bug, gardienii au accest la comanda [/goup] in acea zona si ajung cu mare usurinta la ei daca ar fi sa se urce. Toate cele bune! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mushroom Posted January 29, 2022 Share Posted January 29, 2022 Salut, Problemele semnalate în acest topic sunt considerate buguri și vor fi rezolvate la următorul update sau au fost deja rezolvate. Mulțumim pentru că raportezi problemele care au loc ca să oferim un joc mai plăcut tuturor. O zi bună. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts